Annons

Äta med ögonen?

Behöver jag ens säga att man blev mätt på visuella intryck under resan. På det här lunchstället räckte det att äta med ögonen. Ny bröllopsdiet, någon? Huset är ritat för Vitra av den självlärda japanska arkitekten Tadao Ando i början på 90-talet. De fina väggblocken av betong var så mjuka att man ville bryta loss dem och ta med sig ett hem. Rymdes dock inte riktigt i min tändsticksask till resväska. Tyvärr.

Lunchbreak Vitra design campus
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • pernilla skriver:

  Åh vilken dröm! Tadao Andos råa betongbyggnader är helt underbara.

  I Citytunnelstationen Triangeln i Malmö finns det sådana väggar och dessutom fantastiska svartvita mosaikgolv med mönster framtagna för stationen. Det är helt klart något som uppmuntrar varje tidig morgon när man passerar på väg till jobbet.

 • Stämningsfullt skriver:

  Åååå! Önskar att JAG hade fått plats i väskan så att jag hade kunnat smyga med, haha 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.