Annons

Artilleriet i Göteborg

Idag har jag haft en härlig jag-måste-nypa-mig-i-armen-jag-kan-inte-fatta-att-det-är-sant-morgon med flera superinspirerande möten som bara avlöst varandra. Innan klockan hann slå kvart över tio imorse hade jag dessutom hunnit beta av en lång rad ärenden, utöver ett okristligt tidig dejt med Stefan från TV4 (innan han hoppade på planet tillbaka till Stockholm) och en träff med den här nya bekantskapen som b la är stylist på Alvhem. Jag och Sarah avrundade sedan förmiddagen med ett besök på Artilleriet. En butik ni inte får missa om ni har vägarna förbi Göteborg i sommar. Ni kanske minns att jag var där innan öppningen men nu har de slagit upp portarna på Magasinsgatan med buller och brak. Butiken är magisk. Det är verkligen roligt med kreativa människor som vågar gå sin egen väg. Helt kompromisslöst. Artilleriet känns som en av Sveriges mest spännande inredningsbutiker just nu. Så, besöksmåste på den. Hör ni det?

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Hej. Jag är så nyfiken på hur du skulle inreda ett barnrum, kan du inte lägga upp två pojkrum, två flickrum och två neutrala i kollade. Skulle uppskattas enormt.

  Mvh Theres

 • Theres skriver:

  Kollage*

 • Måste-nypa-mig-dagar är det bästa!! Pratade nyss om Artilleriet här på jobbet och så bloggade du om det, scary. Christian är visst gammal kollega (till mina nya kollegor)och fortfarande frilans här i huset ibland. Kan knappt bärga mig tills jag får besöka denna butik. Glad midsommar förresten!

 • Martina skriver:

  Åsså blev man sugen på en Göteborgstripp!! 🙂

 • Anonym skriver:

  intressant blogg! , ska göra om mitt rum och fick faktist lite tips från din blogg 😉

 • Marie skriver:

  Så roligt, jag var inne i butiken under lunchen och ringde min pojkvän och berättade att jag varit inne i en helt fantastisk affär! 🙂 ska dra dit honom nästa vecka så han oxå får se 🙂 ha en fin midsommar!

 • K skriver:

  Ha en fin Midsommar!

 • peter Aderstedt skriver:

  Ser mitt absoluta favoritbord från Early Birds, shit va snyggt det är! Ett sådant ska jag ha den dagen jag har ett hus. Nice butik, though! Gla midsommar!

 • Vilken underbar dag!! Hoppas att du får en jätte bra midsommar!
  Kram

 • Artilleriet skriver:

  Följ gärna Artilleriet på Facebook och vår blogg https://artilleriet.tumblr.com/
  Trevlig midsommar!

 • Håller med om att det är en helt fantastisk butik. Jag besökte den under mitt senaste Göteborgs-besök och fastnade bland annat för allt fint porslin:
  https://finheter.blogg.se/2011/june/artilleriet.html
  Blir definitivt ett besök där även på Göteborgs-besöken framöver.

 • Lina skriver:

  Har hört så mycket bra om den här butiken och om fler på Magasinsgatan att jag vill åka dit istället för till Stockholm på nästa weekend. Bra jobbat Göteborg!

 • Alexandra skriver:

  ha en bra midsommar!

 • Anneli skriver:

  Anmäl dig till Dagens Blogg!:D
  Jag lottar ut 4 nya vinnare imorrn!:)
  https://anneliih.blogg.se/2011/june/torsdag-dagens-blogg-3.html#comment

 • Anonym skriver:

  Glad midsommar Frida!

  Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.