Annons

Work in progress….

Nu är det full fart i dukningsfabriken igen. Här är en mikroskopisk glimt från arbetsbordet som just ikväll består av 18 meter sidenband, trettioelva inslagna paket och högar av vackra godsaker som frestar en vrålhungrig måndagsmage som min. Är det någon som kan gissa temat på nästa jobb, måntro?

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Elin skriver:

  Dags för studenten kanske?

 • Nickan skriver:

  Student/skol avslutning kanske?

 • Stämningsfullt skriver:

  Gissar på studentdukning!
  Spännande. Vi får väl se mer sen? 🙂
  Kram Vanja.

 • Frk Örneborg skriver:

  Jag gissar på studenten, fast jag hoppas nästan på nationaldagsfirande den 6e juni – tycker det är dags att på allvar börja fina denna dag!

 • Desirée skriver:

  Jag önskar mej studenttema. Jag känner en viss stress komma krypande…

 • Nationaldagen tror jag. Vad nyfiken man blir!!

 • Försöker igen! Nationaldagen tror jag. Vad nyfiken man blir.

 • Anonym skriver:

  Bröllop!!!

 • Du verkar ha ett så roligt jobb! Avis!

 • monnah skriver:

  Festligt!

 • Anna skriver:

  Jag gissar bröllop!

 • Hej,
  Jag skulle gärna vilja komma med ett litet tips gällande din "jobbsnurra". Jag skulle önska att den saktade ned när man drog musen över den, samt att den rullade uppåt om man förde musen uppåt, och nedåt om man förde musen nedåt. Som det är idag, händer det ibland att man måste titta igenom hela snurran flera gånger, för att man missat något jobb som verkade intressant.
  Ha en fin dag!

 • Jag tror du pysslar inför Nationaldagen. Fint med gult och blått! Vår vackra flaggas färger för alltid mina tankar mot sommaren!

 • Jessica skriver:

  Jag anar nationaldagsfirande…men erkänner att jag först tänkte studenten. Fin bild! Får mig att längta efter semester och varma sommarkvällar på verandan.

 • Anonym skriver:

  student tema? =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.