Annons

Vårsol och skaparlust

Den här synen vaknade jag upp till imorse. En ihärdigt stark vårsol som liksom trängde sig in genom persiennerna i sovrumsfönstret och dränkte hela rummet med energi. Härligt! Ut och njut som mamma skulle ha sagt. Jag ska försöka ta vara på dagen och bege mig ner på stan för att göra några ärenden till ett kommande frilansjobb. Det kliar i fingrarna av kreativitet och skaparlust. På återseende!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  söt blogg. 🙂
  Jag har en ny design på bloggen, kika in och säg gärna vad du tycker om den. 😀
  Kram!

 • Johanna skriver:

  Underbart ljus!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.