Annons

Trångt på fönsterbänkarna

Minns ni de små pelargonskotten som jag visade tidigare i våras? De har förvandlats till stora fullblodspelargoner som trängs på fönsterbänkarna och skrapar med hovarna i väntan på att få hoppa vidare, till balkongen. Snart är det dags. Men jag vågar inte riktigt släppa ut dem ännu med tanke på den skiftande väderleken. Här i Göteborg är det galet. Ena stunden sol, ena stunden hagel, och i nästa ösregn. Nej, nu får sommaren ta och bestämma sig. Jag vill ha prunkande rosa blommor på de här grönsakerna.
pelargonier skott blombänk
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma skriver:

  glöm inte att jag har en Veckans blogg tävling hos mig som pågår nu, ända fram till söndag 😀 så om du vill vara med så är det bara att kommentera att du är med, och sen är det bara att vänta till söndag 😉
  anmäl dig till Veckans blogg, HÄR: https://daghjort.blogg.se/2011/may/veckans-blogg-vinnare-2.html#comment

  Lycka till 😀

 • Sandra - MissLo skriver:

  Jag gick glatt och köpte ett gäng gröna saker till uteplatsen när det var sådär jättevarmt här i göteborg för ett par veckor sen – big mistake! De dödde nästan allihop..:-)

 • molly skriver:

  fin blogg 😀 <3
  hoppas allt är bra med dig? 🙂
  kolla gärna min blogg? <3:)

 • Albin skriver:

  Hej hej 😀 Väldigt snygg blogg! 😀

  Hur mår du då? 🙂

 • Lina skriver:

  vilket påminner mig om att jag fortfarande inte har planterat om mina. kvällens projekt

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.