Annons

Stockholmstips – Supper

Jag är som sagt i Stockholm just nu och häromdagen åt jag middag på Supper med en kompis som hade fått så många tips om restaurangen att vi var tvugna att testa. Vi blev allt annat än besvikna. Så även om Trendenser inte är någon matblogg så kan jag bara inte låta bli att tipsa vidare om detta fantastiska ställe. Bakom en anonym dörr, nere i en undanskymd källare på Tegnérsgatan 37 öppnar sig en miljö inredd som en innergård i Sydamerika. Med fejkade stenplattor av heltäckningsmatta på golvet och utemöblemang för hundratalet gäster. Tro mig, det är värt ett besök bara för atmosfären. Och maten. Det finns inte ord. Det här stället måste finnas kvar. Testa deras crabcakes och ni kommer fatta. Mums!

Foto: Supper Stockholm

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh jag älskar Supper! Så god mat. Var där första gången för ett år sen på Valborg. Verkligen värt ett besök! Tack Frida för att du påminde mig.

 • Johanna skriver:

  Kul med restaurangtips! Alltid samma lika som man går till annars för att det är säkra kort så nya idéer är tacksamt!

 • Sofia skriver:

  Åh, vad kul att du gillar Supper! Eftersom de även har en restaurang här i Åre, får även jag njuta av deras fantastiska meny och underbara service.

 • Sofia skriver:

  Åh, vad kul att du gillar Supper! Eftersom de även har en restaurang här uppe i Åre, kan även jag njuta av deras underbara meny och fantastiska service!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.