Annons

Sol i hjärta, sol i sinne.

Nu när molnen har dragit ihop sig och regnskurarna smattrar högt mot koppartaken här i innerstan, känns det svårt att inte låta sig förföras av dessa solgula inslag. Fyra finfina Eames-stolar och en intakt retro-Bumling-lampa förevigade på bilder lånade från mäklarfirman Bo-Laget i Malmö. Vajjert!
eames stolar
Foto: delar av objekt till salu via Bo-Laget i Malmö

Kategorier:

Kommentarer

 • [room] by sofie skriver:

  Åhh, helt underbara stolar!
  De skulle jag gärna slå till på, vilken dag som helst 🙂

 • Björnen skriver:

  Jag gillar alltid när man håller det strikt svart vit förutom i en färg, här gult. Den kryddiga färgen blir oerhört härlig i rummet och dessutom kan man enkelt göra en stor förändring snabbt o enkelt genom att möblera bort o ändra enbart de prylar som har den färgen. Kul!

 • Tina Dalemo skriver:

  Fullkomligt älskar bumlingen. Har själv haft med den här: https://blogg.skanskabyggvaror.se/index.php/archives/1432
  Men undrar om jag inte t.o.m. älskar de gula stolarna ännu mer. Helt fantastiskt snygga.

 • Elin skriver:

  Ha,ha…Snacka om att jag blev förvånad när jag såg min kusin Hannas lägenhet på din sida.. Hennes underbara lägenhet är den med de gula eames stolarna:) Verkligen fina bilder på en underbar lägenhet.

 • Karin // DBKD skriver:

  Underbara bilder!

 • amanda skriver:

  Gult är inte fult! Själv är jag student och lever med en ganska så tight ekonomi men måste unna sig små färgstänk då och då som den här kökshandduken som gör mig glad varje morgon. (köpte den på det där sweethome.se , rätt schysst och snabb leverans)

  https://www.sweethome.se/sv/koekshanddukar/koekshandduk-grilltips-gul-.php?group=prod_prod_grp-s2/103

 • Anonym skriver:

  Det är många retrosaker som nytillverkas nu… allt är på väg tillbaka igen. Men det är kul. De gula stolarna är häftiga.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.