Annons

Retrovillan till salu

Har ni sett att Family Livings chefredaktör Anna och hennes make har lagt ut det ombloggade retrohuset (som var med i Sköna Hems nummer häromsistens) till försäljning. Paret har till och med gjort en egen Facebooksida för objektet, där man kan hitta fler bilder och vinklar än dem som syntes i tidningen. Husförsäljning anno 2011 equals snygga bilder + sociala medier = succé? Bilden med tavelväggen gick ju verkligen rundgång i bloggvärlden, så det är rätt kul att få kika in och se mer om inte annat.
Retro Family Living hus drömvilla inredningsinspiration
Foto: skärmdumpar från Facebook

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Ja, det här måste vara det mest ombloggade hemmet det här året 🙂

 • Lina skriver:

  Gör inte Sköna Hem den fulingen ganska ofta? Ställer upp för Bonniermedarbetare och gör "hemma hos" i objekt som sedan "hoppsan hoppsan" ska säljas ett par månader senare och då används bilderna på Hemnet… Ebba von Sydow gjorde väl samma sak?

 • Tant Johanna skriver:

  Jag tror på succé big time 🙂 Kul idé!
  Kram

 • Smart användande av sociala medier!

 • Jäklars! "Det går bra nu…" Jag kan inte låta bli att tänka; " i ett sånt där hus har man inga bekymmer…"he he

 • Tiina skriver:

  Vilket fint matbord!!! Har försökt att hitta det, men lyckas inte… Någon som vet vart det kommer ifrån? Är så trött på alla massiva träbord och letar efter ett matbord med lite lättare, luftigare och elegantare stil.

 • Tiina skriver:

  Hej, menade det rektangulära matbordet högst upp i bilden…

 • Tiina skriver:

  Vilket fint matbord i bilden högst upp! Är det någon som vet vart det kommer ifrån? Har letat förgäves… Är så trött på alla rustika träbord och skulle vilja hitta något smäckrare och elegantare (utan krom-ben…), precis som det här bordet!

 • Linda skriver:

  Vet någon vart bordet kommer ifrån??? Precis ett sådant här är jag ute efter.
  Tacksam för svar
  Mvh
  Linda

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.