Annons

Nytt från Lightyears

Har ni sett den här tjusiga lampnyheten från danska Lightyears? Solitären Calabash ser ut lite som klon mellan en Kalebass, en barbapappa och en bowlingkägla. Finns i fler olika färger med högblank finish i fin organisk form signerad Komplot Design. Snygg både ensam och i grupp. Jag gillar’t! [Via Mia]

Foto: pressbilder från Lightyears via Solidfrog

Kategorier:

Kommentarer

 • Den vinröda var läcker!

 • Anonym skriver:

  Fascineras över att en lampa kan vara elegant och söt på samma gång!

 • Suss skriver:

  Fascineras över att en lampa kan vara elegant och söt på samma gång!

 • Anonym skriver:

  hej, fin blogg!
  vad har du gjort idag då? 🙂

 • maria skriver:

  jag tycker att det ser ut som en liten fia med knuff-plopp. kan inte bestämma mig för om jag gillar eller inte.. fulsnygg, skulle jag tro 😛

 • Knaada skriver:

  Råläckra tycker jag, och nej, jag hade missat dom totalt!

 • Ja den var riktigt läcker! Och som du säger, den är snygg även när den hänger ensam.

 • Maria Westerlund skriver:

  Älskar Lightyears produkter! Själv har jag både Nosy och Caravaggion hemma. Den här är mycket speciell i sitt formspråk- tuff men gullig?! Gillar den i grupp! Underbara blogg du har – du verkar ha fler timmar på ditt dygn än vi andra 🙂 häls. miaw åland/finland

 • Anonym skriver:

  Vet någon var man kan köpa dessa och pris??

 • Vart kan man köpa dessa? Vad kostar dem?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *