Annons

Min kväll i en bild

Jag säger som Sofi Fahrman. Just nu är det jobbrace XL i kulisserna. Men, som så ofta i bloggbranschen har man munkavle och får inte berätta om allt roligt i förskott. Även om man bubblar inombords och gärna skulle vilja. Jag får ge mig till tåls lite. Här kommer en hint så länge. Min kväll i en bild. En snapshot på arbetsbordet, trendriktigt tagen från ovan (men visst börjar det här med ”uppifrånbilder” att kännas som ett lite uttjatat koncept nu?). Ett slags visuellt moodboard i fotofom inför kvällens övningar.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Miriam@Fjällhem skriver:

  Spännande! Ser väldigt lovande ut 🙂

 • Linnea skriver:

  Verklingen spännande! Och organiskt!

 • Veronica! skriver:

  Jag har tävling på bloggen med fint pris, gå in och tävla! 😀
  https://niccyyys.blogg.se/2011/may/tavling.html

 • Veronica! skriver:

  Jag har tävling på bloggen med fint pris, gå in och tävla! 😀
  https://niccyyys.blogg.se/2011/may/tavling.html

 • Anna skriver:

  Var du i Älmhult idag?

 • Låter superkul med jobbrace XL i kulisserna! Ser med spänning fram emot resultatet. Och ja… bilder fotade rakt ovanifrån börjar kännas uttjatat även om jag fortfarande tycker det kan vara riktigt snyggt. Nu fotar "alla" sina produktbilder rakt uppifrån känns det som vilket i mitt tycke förtar inspirationen och det unika för de olika varumärkena/stylister mfl. Stort lycka till!

 • Anonym skriver:

  ska bli roligt att se resultatet.
  Tror jag listat ut vilket förtag du gör stylingen för =)…

 • Daniel skriver:

  ska bli roligt att se resultatet.
  Tror jag listat ut vilket förtag du gör stylingen för =)…

 • Daniel skriver:

  ska bli roligt att se resultatet.
  Tror jag listat ut vilket förtag du gör stylingen för =)…

 • Daniel skriver:

  Ska bli roligt att se det färdiga resultatet.
  Tror jag har listat ut vilket företag du gör stylingen för =)

 • Daniel skriver:

  Ska bli roligt att se det färdiga resultatet.
  Tror jag har listat ut vilket företag du gör stylingen åt =)

 • Anonym skriver:

  Ska bli roligt att se det färdiga resultatet.
  Tror jag har listat ut vilket företag du gör stylingen åt 🙂

 • Allt som görs med finess – oavsett perspektiv – tilltalar mig. Spännande med dina projekt!

 • Marie skriver:

  håller med Weronica, man kan inte uppfinna hjulet hela tiden.
  Vackra bilder är alltid intressanta. Supersnygg bild Frida!
  Hälsar Marie

 • Proforma - Irene skriver:

  Trots hinten har jag inte den blekaste aning om vad detta ska bli så jag ser med spänning fram emot avslöjandet!

 • [room] by sofie skriver:

  Såå kul att följa dig, spännande att se vad detta är 🙂 !!! Imponerad över allt du hinner åstadkomma, vid sidan om ditt vanliga arbete.

  Instämmer ang ovanifrån perspektiv, tänkte på det häromdagen!

  Må så gott! // Sofie

 • Frida skriver:

  Weronica: Dina ovanifrån bilder är alldeles ljuvliga, så visst finns det undantag från "tröttheten", men jag tycker mig se lite för många som tar rygg på det där just nu och då saknar man plötsligt det vanliga, räta, som komplement.

 • Frida skriver:

  Tack Sofie och Marie och alla!

 • Emelie skriver:

  Åh jag tror att jag vet 🙂 Jag vet i alla fall var alla produkter kommer ifrån så, kanske att jag vet 🙂 Spännande! Lycka till med allt! Kram

 • Malin skriver:

  spännande! Jag skrattade lite när jag läste din reflektion om "uppifrånbilder"… Jag personligen har börjat "hata" dessa bilder som alla bloggare har börjat köra med… Fy, tycker inte alls det är fint! Hoppas den trenden snart vänder.
  /M
  Pst! Fast din bild är en helt ok "uppifrånbild" då man faktiskt ser vad det är:)

 • kakan skriver:

  Kan det ha med Granit att göra? Spännande

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.