Annons

Måla en anslagstavla

Ni har väl inte missat att jag gästbloggar på ”Målaövertapeten” under maj månad. Jag har fått i uppdrag att tipsa om hur man kan enkelt kan förändra med färg. Den här anslagstavlan är målad direkt på väggen, med pärlemorskimmer ovanpå Alcro Magnetfärg. En idé till arbetsrummet?

Foto:
Mathias Nero för Alcro

Kategorier:

Kommentarer

 • Lotta Agaton skriver:

  Oj vad roligt, den här bilden gjorde jag och Mathias för säkert 6-7 år sen..jag hade helt glömt den. Den gamla bilden på anslagstavlan är på min mamma och teckningen av min dotter Filippa. Trevlig helg! Lx

 • Lina skriver:

  Fiffig idé!

 • Johanna skriver:

  Rolig idé 🙂

 • Nilla skriver:

  Jag gillar den, såklart 😉 🙂

 • En fin idé som är värd att ta upp igen. Ska in och kika där du gästbloggar, har missat det.

 • depend skriver:

  har du haft otur fredag den trettonde?
  berätta!! (:

  http://depend.blogg.se/2011/may/fredag-den-trettonde.html

 • Designbird skriver:

  Lustigt, har precis tänkt göra en pratbubbla till sonens rum fast i griffelfärg. Hoppas den blir lika fin som din bild. Ha en härlig helg, Camilla

 • Hur läckert som helst! Älskar idén! 🙂

 • Elin skriver:

  Superfint, och inte alls svårt såg det ut att vara heller, såna tips gillas 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *