Annons

Hanna Werning is back

Kommer ni ihåg när formgivaren Hanna Werning hade sin storhetstid för ett par år sedan. Hennes mönster syntes precis ö v e r a l l t och hennes tapeter blev så populära att de nästan var synonyma med fenomenet fondvägg under en tid. Sen fick hon barn, och det blev lite tyst ett tag, men nu är hon tillbaka igen. Boråstapeter har precis släppt en ny kollektion med 20 totalt ominimalistiska blad som kommer att finnas till försäljning från och med den 22 juni 2011. Pris 599 kronor per rulle. Vad tycks?

Foto: pressbilder lånade av Boråstapeter

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Välkommen tillbaka Hanna Werning!

 • Martina skriver:

  Härligt. Kommer ihåg att vi hade alla hennes tapeter (nedersta bilden) på jobbet.

 • Johanna skriver:

  Jag föll aldrig riktigt för Hannas tidigare mönster, hade lite svårt för färgskalorna och färgkombinationerna. Nu blir jag däremot riktigt förtjust i Rävdunge och Papegojnypon. Ser fram emot att se dom i verkligheten, och förhoppningsvis är Rävdunge en kandidat till väggarna i vardagsrummet.

 • Snyggare än tidigare.
  Man inte yr av de här nya. 🙂

 • Jag gillade första Hanna-kollektionen (de som är på bilden längst ner) och tapetserade två mönster här hemma. Nu när vi flyttar till nya huset är det mycket möjligt att något av de nya mönstren hamnar på nån eller några väggar. Så utav det jag sett än så länge så blir det tummen upp från mig!

 • Sofia skriver:

  Hade gärna haft den med ankungen som fondvägg i sovrummet. Bakom huvudet dock…

 • Henrik Nordell skriver:

  Snygga tapeter. Jag kommer att tänka på tygerna från Svenskt Tenn. En släkting har en soffa med nått liknande tyg därifrån, med blomliknande mönster.

 • Jess skriver:

  STRÅLANDE jobbat Hanna! Jag känner lukten av succé.

 • Retrophilia skriver:

  Älskar hennes mönster, helt underbara! Passar mej bra som är en riktig djur och natur-människa 🙂

 • Carl skriver:

  Härliga tapeter, mycket fint mönstrade.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.