Annons

Bröllopsfrågor och fredagspaus.

Den här veckan har verkligen svischat förbi i ett rasande tempo. Oj så fort tiden går när man har roligt! Innan jag klappar ihop datorn och tar helg tänkte jag bara påminna om frågestunden om bröllopsdukningar som jag är med på i samarbete med TV4 och Fiskars. Ni har till imorgon på er om ni vill ha hjälp med tips och tricks till sommarens fester. Skriv bara en rad här så lovar jag att svara efter bästa förmåga. Som passande pausmusik bjuder jag på en liten glimt från en snövit bröllopsfotografering. Ha en fin fredag!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • @my casa skriver:

  Underbara bilder!!!

 • Lina skriver:

  Fina rosor!

 • Vilken vacker bild du har tagit. Underbar inspiration till våra bröllopsplaner.

 • Malou skriver:

  Hej!

  Det här är helt orelaterat, men får man fråga var din soffa kommer ifrån? Jag tror att du tidigare har sagt att det är samma som denna, https://2.bp.blogspot.com/_r8CJ-KayPHc/TCHb1zwzeNI/AAAAAAAAAtc/KhBemnHhRf4/s1600/lotta_agaton_030fix.jpg

  Kram och tack för en grym blogg!

 • Jenny skriver:

  SHIT!!!!
  Jag hade inte tvekat en sekund på att köpa den lyan.. SYND att jag inte ska flytta till Göteborg..Helt plötsligt kändes mitt lilla radhus som världens tråkigaste!;)

  Vh Jenny

 • Veronica skriver:

  Vilka fina bilder =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.