Annons

Balkonghäng

Jag längtar efter att sopa undan på balkongen, ställa ut blommorna och säga hej till sommaren. Men, det är nog några veckor bort. Imorse vaknade jag till små snöflingor (!) som sakta dalade ner från skyn. Hur det ska gå ihop med mitt kommande utomhusjobb på onsdag återstår att se, men allt brukar ordna sig. Jag tror bara det var lite ”flister”. Bjuder på en skön bild för balkonghäng, så länge. Hittade en fiffig idé för odlingar på franska balkonger via Poppytalk. Bomullsväskor! Finns att köpa här.

Foto: AZ&Mut via Poppytalk

Kommentarer

 • Tina Dalemo skriver:

  Nä…inte snö väl 🙁 Nu ska det vara sol med balkonghäng, trädgårdsarbete och uterumsnjutning! Gillar verkligen bomullsväskorna. Hmmm, har jag någonstans därhemma där man kunde använda sådana? Måste hem och kolla.

 • Monnah skriver:

  Kul väskor!

 • Ja i helgen är det inplanerat fix av utemöbler hos oss. Jag har redan planterat lite i krukor så vi får se om de klarar sig i snöstormen!

 • tinajo skriver:

  Jag trodde jag skulle frysa halvt ihjäl i morse när jag väntade på bussen – en riktigt snopen känsla efter allt finväder vi haft! Fin bild! 🙂

 • Petra skriver:

  Vad charmigt med väskor! Man kan ju ta in dem och ha dem i badrummet, köket eller var som helst 🙂

 • Minana Marie skriver:

  Så fräckt och vilken toppenidé !!

 • Herban skriver:

  Trevligt häng. Har något liknande hemma fast med timjan, persilja och mynta. Kolla min blogg om odling i stan:)

 • Jackeliine skriver:

  Åh det längtar jag också efter! Ska bli så himla roligt att börja plantera igen ute på landet!

 • Sunshine skriver:

  Fy vad finurliga små väskor till balkongen!

 • Magdalena skriver:

  Va snyggt! 😀

 • Sandra - MissLo skriver:

  Gud så coolt!

 • erica skriver:

  Jag har de här på min balkong (från samma leverantör).

  https://www.az-et-mut.fr/def_gb/pot_cavalier.html

  De finns på Merci i Paris, och på en pytteliten affär i Varberg 🙂

 • SOPHIE skriver:

  Vilken fin blogg du har! 🙂

  Kolla gärna in hos mig och lämna en eller två kommentarer 🙂

 • Jag tänkte olja in mina balkongmöbler i helgen. Verkar nämligen som att värmen kommer tillbaka då så nu är det dags att göra balkongen redo för lite solhäng 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.