Annons

Arty People

Igår fick jag nys om den här fina lilla nystartade och svenska webbshopen som säljer noga utvalda prints i limiterad utgåva. Många fina tavlor blir det. Själv är jag vansinnigt sugen på att köpa fågeln Hushed, så jag får väl skrida till verket nu direkt eftersom jag tipsar fler om sajten. Ser nämligen att det bara finns 300 ex av just det motivet. Annars är Braided en favorit sedan tidigare. Klicka in för att se fler.

Foto: Arty People

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Ser jättefint ut

 • Jag tror jag slår till på en jag också!

 • Emelie skriver:

  spontanköp utan dess like. Jag blev kär, det känns som att det var den som jag väntat på hela livet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.