Annons

Vykort från Milano

Vi landade precis i lägenheten igen efter en långweekend i Milano. Även om resan hade fotbollsfokus (som jag berättade om i ett tidigare inlägg) så hann vi givetvis med en och annan finfin inredningsbutik som 10 Corso Como (missa inte deras makalösa bokshop!) och La Rinascente (missa inte designmarknaden i källarplan), liksom ett och annan stopp för mjukt skummade cappuccinos och pasta däremellan. Här kommer ett snabbt vykort med några inredningsrelaterade bilder från helgen. Om två veckor ska jag tillbaka igen, då för Milanomässan Salone del Mobile som firar 50-årsjubileum. Har du bra tips till dess är jag idel öra. Vi är ett stort gäng från branschen som åker ner tillsammans. Bland annat flera inredningsbloggare!
corso como butik italien
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Designbird skriver:

  Åh, det låter som en trevlig resa! Corso Como är ju alltid en favorit, jag har aldrig lämnat den butiken tomhänt.

 • Johanna skriver:

  Fina foton på väggen!

 • Anna skriver:

  Vilka läckra böcker! Gillar skarpt att ha dessa vackra böcker på soffbordet. Finns det ngt ställe i Gbg-trakten som säljer liknande böcker (gärna vintage) inom mode, design?

 • Tessan skriver:

  Ja, i år verkar vi blir vi ett stort gäng som åker ner till Milano. Förhoppningsvis kommer vi hem utan askmoln som ska ställa till det, förra året fick min fästman hämta hela Colour Me Three i sin pappas gamla volvo. Det var ett äventyr att bila genom Europa hem. 🙂

 • Jess' skriver:

  Lite tips till salone sökte du, kan hjälpa dig lite. bodde i milano o pluggade till inredningsarkitekt. Zona Tortona är ett måste, där hittar du de bästa och mest intressanta. Mässan är även bra, men var noga med att planera vad ni ska se innan ni går ditt, annars drunknar man lätt i alla intryck. Tar dagar att se allt så stort är de! Sattelit är dock ngt som man ska se, nya färska designers ställer ut där!
  Brukar vara väldigt intressant oxå att gå runt i San Babila bland dom stora Italienska möbelföretages showrooms, oxå univeristeter nära San babila brukar ha intressanta installationer.
  Ha en super trevlig tid på isaloni, de ska jag 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.