Annons

Önskelampa

I bloggens begynnelse, när jag precis hade börjat skriva om inredning, stod Eeero Arnios Bubble lamp högst upp på min önskelista. Jag hade till och med gjort en sparplan för att kunna köpa den som student, utan att få dåligt samvete. Det blev aldrig av. Någonstans längs vägen föll den i glömska. Vi flyttade ju, och behovet av en lampa i det där mörka hörnet försvann. Men så plötsligt såg jag lampan skymta på en Hemnet-bild häromdagen och hjärtat slog dubbla slag direkt. Kanske dags att flytta upp den på önskelistan igen?
 
Foto: Stadshem.com objekt till salu i Göteborg

Kategorier:

Kommentarer

 • Gabriel skriver:

  Hej.. Vill skriva att jag tycker att du har en fin blogg och inspirerande på många sätt.. Schysst design oxå.. Är ensamstående pappa till två grabbar.. Har själv precis börjat blogga som pappabloggare.. Skriver en hel del om inredning då jag har en egen stil jag döpt till American Home Style.. Hur kul som helst.. Kram Gabriel..

 • Mia skriver:

  Kikar in och önskar dig Glad Påsk Frida:))

  Kram Mia

 • Gagga skriver:

  Åh, den är såååå fiiiin!!!! Vill ha den i ett söderfönster tillsammans med kaktusar, växta i liknande former, planterade i vita enkla krukor.

 • Designbird skriver:

  Köp den! Du kommer inte ångra dig så fin som den är. Glad påsk! /Camilla

 • Hemmakatten skriver:

  Den är riktigt snygg! Glad påsk!

 • Emma skriver:

  Jag förstår inte hur materiella ting kan betyda så mycket för dig?
  Är bara det dyraste fint nog? Varför står det aldrig om en snygg IKEA-lampa på din blogg? Är prislappen för billig, är det för billig design för dig?
  Jo förvisso gjorde du ett inlägg för IKEA häromdagen, men antagligen för att det klirrade i portmonnän.

  Du har gått från att vara en sympatisk, skön, hemmapysslande tjej till en kvinna med storhetsvansinne. Framgångarna har gått dig överstyr.

  En vuxen kvinna som du borde tänka i banor av familj och barn istället för en löjligt ful lampa som lyser upp i ett mörkt hörn.

 • Gagga skriver:

  Riktar detta till Emma som kommenterar härovan; Varför dela ut en sådan "påsksmäll" på någons blogg!!!!? Gillar man inte inriktningen på en speciell blogg så finns det 1000 sinom 1000 andra att läsa. Hoppas du hittar något som passar dig någon annanstans!
  GLAD PÅSK!

 • Hanna skriver:

  ÖNSKA! Den är ju ursnygg, denna tuffing har jag helt missat. Inte utan att den nog åker upp på min lista också!

 • Marianne skriver:

  Emma, det må være det dummeste innlegget jeg har lest på lenge. Kan man ikke være sympatisk og skjønn OG ha lyst på en dyr lampe? 😉 Mennesker er ikke så enkle.

  Hilsen Marianne, som er sympatisk, pusler hjemme, har barn og familie, Ikea-møbler og flere dyre lamper.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.