Annons

Nu är vi framme!

Så här såg det ut när vi klev ut ur shuttle bussen för att registrera oss i presscentrat på möbelmässan i Milano runt lunchtid idag. Mulet, men vårljummet, och fullt med folk. Lokalerna är helt fantastiska, och lite av en upplevelse i sig. Speciellt i jämförelse med Älvsjömässan. Kolla bara taket! Efter att ha promenerat runt i hallarna och kikat på utställningar och pratat med människor hela dagen är vi möra i både fötter och huvud, så bildrapporten får vänta till imorgon bitti. Vi måste bara sova lite först (vi har ju varit up and running sedan kl. 5 imorse). Stort tack till Christina Breeze Le Gulaff och Anna Zethraeus från tidningen Family Living, som erbjöd sig att husera våra värdesaker i deras rum tidigare idag. Vi ses imorgon!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Olivia skriver:

  Åh vad häftigt!

 • Anna skriver:

  Oj vad fint och modernt det kändes… har varit en del i london på mässor och deras lokaler känns ung som älvsjö överlag…man saknar ljuset fönster etc..

 • pia skriver:

  …kan bara säga WOW! Ha så kul!

 • Evelyn, i hemmet skriver:

  Åh, Milano! Underbart!
  Det är ett av mina drömresmål utan tvekan!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.