Annons

Nu är vi framme!

Så här såg det ut när vi klev ut ur shuttle bussen för att registrera oss i presscentrat på möbelmässan i Milano runt lunchtid idag. Mulet, men vårljummet, och fullt med folk. Lokalerna är helt fantastiska, och lite av en upplevelse i sig. Speciellt i jämförelse med Älvsjömässan. Kolla bara taket! Efter att ha promenerat runt i hallarna och kikat på utställningar och pratat med människor hela dagen är vi möra i både fötter och huvud, så bildrapporten får vänta till imorgon bitti. Vi måste bara sova lite först (vi har ju varit up and running sedan kl. 5 imorse). Stort tack till Christina Breeze Le Gulaff och Anna Zethraeus från tidningen Family Living, som erbjöd sig att husera våra värdesaker i deras rum tidigare idag. Vi ses imorgon!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Olivia skriver:

  Åh vad häftigt!

 • Anna skriver:

  Oj vad fint och modernt det kändes… har varit en del i london på mässor och deras lokaler känns ung som älvsjö överlag…man saknar ljuset fönster etc..

 • pia skriver:

  …kan bara säga WOW! Ha så kul!

 • Evelyn, i hemmet skriver:

  Åh, Milano! Underbart!
  Det är ett av mina drömresmål utan tvekan!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *