Annons

Milanomässan: Moooi

På via Tortona 37 höll Holländska Moooi hov och visade de senaste kreationerna av Marcel Wanders, Stefano Giovannoni, Studio Job, Rooms, Sjoerd Vroonland och Bertjan Pot. Bland annat färgglada Gothic Chair och nya Extension Chair som är en stol och klädhängare i ett. Men, mest kommersiell lär nog ändå Random Light på fot att bli. 2000-talets signaturlampa som finns i varje ljust och fräscht hem har fått ett syskon!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma skriver:

  Härliga bilder från Milano, önskar verkligen man hade vart där. Jag är sen flera år lycklig ägare till en random light, en av få grejer jag aldrig tröttnar på. Men ett syskon nja, jag är lite skeptisk till golv varianten.

  Glad Påsk!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.