Annons

Milanomässan: Kartells belysningsshow

Milanomässan är stor, jag räknade till 24 hallar, som en ambitiös besökare måste plöja sig igenom för att ha sett allt. Men, precis som i Stockholm är några av dem mer sevärda än andra. I Milano är det 20 och 16 som gäller. Och om jag ska ge mig på min summering av dessa två så tycker jag att inhemska Kartell stod för den kanske mest spektakulära montern av dem alla. Otroligt påkostade ljusfonder, med blinkande retroskyltar som visade vägen till och kategoriserade in sortimentet och årets nyheter. Mina favoriter bland nykomlingarna var stolarna. Dels den nya modellen Masters som består av kända former från tre designklassiker, dels Kartells nytolkning av den klassiska Bauhaus-stolen (den med sits av nät, fast nu i plast), och den nya kubformade plexifåtöljen. Här kan du se fler bilder från deras spektakulära ljusshow.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • kakan skriver:

  jag vill vara där! härliga bilder..

 • amanda skriver:

  Nej vad häftigt, var på formex för några månader sen men det där är ju på en helt annan nivå!

 • Jannie skriver:

  Åh galet coolt!! Är så avundsjuk!! Lägg upp fler bilder!!.

 • Carina skriver:

  Häftigt!

  Jag har 2 tävlingar på min blogg, du kan vinna smink,locktång,nagelpiercing, film osv.

  Kika in vettja

  kram

 • VÄSTERÅS skriver:

  Oj så läckert, jag älskar Kartell!

 • Oj så läckert, jag älskar Kartell!

 • stefanie skriver:

  häftigt!

 • Linnea skriver:

  Wow, riktigt snyggt! 🙂

 • Annika skriver:

  Så läckert! Riktigt snyggt. Inser nu att det måste bli ett Milanobesök nästa år! 😉

 • Retrobohem skriver:

  Spännande! Då får vi följa med via dig 🙂

 • åh tänk om man vore där
  allt bra?
  vore gulligt om du kunde rösta på min lilla sons bild i en tävling här kraaam
  https://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=41529

 • Princess skriver:

  allt väl?^^

 • millan skriver:

  Skulle varit roligt att vara där, min pappa har hjälpt till med material till en av inredningsartiklarna.

 • Sofia skriver:

  häftigt! nu blev jag lite avis. 🙂

 • Anna skriver:

  Underbara Kartell! Njut av mässan! Kram Anna

 • Emma skriver:

  Härligt! Kul att kartell lyckats så bra! Njut av mässan o Italien.

 • Nanga ♥ skriver:

  HEJSAN, HEJSAN ♥ Grymt fin blogg! ^.^ Skulle betyda SJUKT mycket om du tittade in på min 😉 ♥

  Ha det bra! Kram Nanga ♥

 • j skriver:

  ha en fin söndag

 • Daniella skriver:

  coolt =O

 • Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla…
  skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8
  Efter att du skänkt pengar så besök min blogg https://www.nattstad.se/classeslillablogg2

 • Agneta Johnsson skriver:

  Jag fastnade direkt för deras version av pinnstolen (ses till vänster om Masters, på bilden längst ner till vänster). Trots att stolen bara är i prototypstadiet så tror jag att den kommer att bli en ikon precis som Louis Ghost. Jag skulle definitivt vilja lägga vantarna på ett par.

 • Ove skriver:

  Du har inte funderat på att lägga upp en frågelåda på bloggen? Så vi läsare kan få svar på just dem funderingar vi har i våra hem? Vore super iaf… sett att man kan använda t.ex: http://www.valresultatet.se … vore bra iaf 🙂
  Kram!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.