Annons

Milanomässan: Dedons innergård

Milanomässan blir lätt en enda hetsig löparrunda mellan sevärdheterna. Svenskarna man möter på plats flackar ängsligt med blicken och prasslar med anteckningar om saker man ”måste” se och ställen man inte ”får” missa. Just därför är det rätt skönt att sparka av sig skorna och luta sig tillbaka lite, och bara insupa atmosfären med jämna mellanrum. Liksom för att leva lite också, och njuta av resan emellanåt. Ett bra ställe för den typen av mässrekreation är Dedons fantastiska innegård som under årets mässa var försedd med massor av Nestrests som hängde och slängde bland lianer och prunkande syrenliknande grenar.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Karin skriver:

  Hej! Jag hittade hit får några dagar sedan. Gillar din stil. Fina bilder och härlig inspiration! Jag kommer tillbaka 🙂 Tack, Karin

 • Vilket läckert ställe. Jag älskar blåregn, det är otroligt vackert.

 • Miriam@Fjällhem skriver:

  ÅH, läckert! Gillar Nestrests 🙂

 • Homestylist skriver:

  Ser nästan ut som ett sagoland!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.