Annons

Milano here we come!

Idag är det Guldäggskalas och hela den svenska reklamvärlden går i branschdvala under två dagar. Mina kollegor är därför på väg till Stockholm. Själv hoppar jag på ett flyg i ottan för att åka ner till möbelmässan i Milano. Hela inredningssverige befinner sig ju i exil i Italien den här veckan, så jag var tvungen att göra ett val. Och inrednings- och designkategorin vann i år. Jag åker ner med Sara landar runt 10-snåret, sen är det fullt race fram till lördag. Det ska bli så otroligt roligt! Och kameraproblemet löste sig, jag har fått låna en sprillans ny G12:a så bildrapporter utlovas! Håll uktik ikväll.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Designbird skriver:

  Helt rätt val! Vad är ett ägg jämfört med en orgie i möbler. Hoppas du får en trevlig resa! /Camilla

 • Knaada skriver:

  Spännande! Jag hoppas ni får några fantastiska dagar i Milano!

 • monnah skriver:

  Härligt! Lite Italien sitter aldrig fel, och för dig måste den här mässan vara rena drömmen! Ha det riktigt trevligt. 🙂

 • Jessica skriver:

  Vet du hur det är att dömas och sitta i fängelse? Vet du vad ett frihetsberövande innebär? Det gjorde inte jag heller. Inte innan jag själv dömdes till 1 år och 2 månaders fängelse och placerades på Sveriges största säkerhetsklassfängelse för Kvinnor. Läs min blogg där jag skriver om domar, Hinseberg, Kriminalvården och brott.

 • å vad kul. hoppas det blir fantastiskt

 • Ha det riktigt bra nu. Jag ser fram emot rapporter!

 • kakan skriver:

  Jag ser fram emot rapporter från Milano! Är riktigt avis 🙂

 • Underbart – hade tänkte åka men uppdrag och annat kom ivägen/före! Så jag väntar ivrigt på rapport!

  Ha det bäst

  Maliin

 • tina skriver:

  Härligt! Ha det bra där i italien och ha fina dagar!
  Ser fram emot lite rapporter!
  kram!
  tina

 • Sofia skriver:

  Hoppas ni får fantastiska dagar. Krama härliga Sara från mig!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *