Annons

Milano here we come!

Idag är det Guldäggskalas och hela den svenska reklamvärlden går i branschdvala under två dagar. Mina kollegor är därför på väg till Stockholm. Själv hoppar jag på ett flyg i ottan för att åka ner till möbelmässan i Milano. Hela inredningssverige befinner sig ju i exil i Italien den här veckan, så jag var tvungen att göra ett val. Och inrednings- och designkategorin vann i år. Jag åker ner med Sara landar runt 10-snåret, sen är det fullt race fram till lördag. Det ska bli så otroligt roligt! Och kameraproblemet löste sig, jag har fått låna en sprillans ny G12:a så bildrapporter utlovas! Håll uktik ikväll.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Designbird skriver:

    Helt rätt val! Vad är ett ägg jämfört med en orgie i möbler. Hoppas du får en trevlig resa! /Camilla

  • Knaada skriver:

    Spännande! Jag hoppas ni får några fantastiska dagar i Milano!

  • monnah skriver:

    Härligt! Lite Italien sitter aldrig fel, och för dig måste den här mässan vara rena drömmen! Ha det riktigt trevligt. 🙂

  • Jessica skriver:

    Vet du hur det är att dömas och sitta i fängelse? Vet du vad ett frihetsberövande innebär? Det gjorde inte jag heller. Inte innan jag själv dömdes till 1 år och 2 månaders fängelse och placerades på Sveriges största säkerhetsklassfängelse för Kvinnor. Läs min blogg där jag skriver om domar, Hinseberg, Kriminalvården och brott.

  • å vad kul. hoppas det blir fantastiskt

  • Ha det riktigt bra nu. Jag ser fram emot rapporter!

  • kakan skriver:

    Jag ser fram emot rapporter från Milano! Är riktigt avis 🙂

  • Underbart – hade tänkte åka men uppdrag och annat kom ivägen/före! Så jag väntar ivrigt på rapport!

    Ha det bäst

    Maliin

  • tina skriver:

    Härligt! Ha det bra där i italien och ha fina dagar!
    Ser fram emot lite rapporter!
    kram!
    tina

  • Sofia skriver:

    Hoppas ni får fantastiska dagar. Krama härliga Sara från mig!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.