Annons

Mer Guts från Hemtex

Minns ni Louise Svensson, som jag fotade lite med i höstas, när hon precis hade startat eget som stylist? Hon har gjort ett finfint vårjobb för Hemtex. Även om hon är världssämst på att uppdatera sin portfolio (hon har gjort ännu fler fina bilder som inte har lagts upp ännu) så är hon duktig på det hon är bra på. Att styla. Jag tycker hon har gett Hemtex ett rejält lyft. Deras senaste folder är riktigt inspirerande. Man längtar verkligen ut när man ser bilderna. Klicka här så ser du alla, de gör sig inte riktigt i mitt pytteformat.  

Foto:
Patrik Hagborg Styling: Louise Svensson  Via: Inredningswåågen

Kategorier:

Kommentarer

 • Finfina bilder som inte känns "gamla Hemtex". Härligt & inspirerande!

 • Anonym skriver:

  inspirerande!

 • Det är kul att se något helt annat från Hemtex, de nya bilderna är vackra och härligt inspirerande.

 • Monnah skriver:

  Vilka söta påskdukningar du gjorde! Vi åt en fantastisk brunch hemma hos min syster på påskafton. Inte ett kokt ägg någonstans, men ägg i mycket av det som serverades. Trots detta en av de mest minnesvärda påskmåltider jag ätit! 🙂 God fortsättning.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.