Annons

Ljuslyktan Kivi och olika färgkombinationer

När jag först klickade på ”Kivi Colour Training” fnissade jag högt för mig själv. Hur komplicerat kan man göra valet av färg på sina ljusstakar tänkte jag. Men en bit in i filmen fastnade skrattet. Det är snygga kombinationer han får till. Nästan så att man vill trycka på pausknappen och skriva en lista. Har man överseende med hans tonläge är det riktigt intressant. Klicka så får du se själv. Tipstack till Fixaodona!

Kategorier:

Kommentarer

 • Han fick verkligen till det, jag tänkte också förs hur svårt kan de vara 🙂

 • Ha ha. Det finns mycket man inte visste att man behövde. Men håller med dig…skrattet fastnar lite när man ser vilken skillnad det gör.

 • Stina skriver:

  Coolt!

 • Petra skriver:

  Härligt Frida du fick mig att typ första gången ever klicka på ett klipp i en blogg! 🙂 Och jag gillade det!

 • Hvite tulipaner skriver:

  Herlig tips for en Kivi-samler som meg:)
  Takk og god påske!

 • johanna skriver:

  haha, jag håller med dig. Jag kan inte låta bli att skratta åt honom, trots att han har en poäng. Jag har förmågan att göra egna kombinationer redan, men han satte ord på det, så det blev lite av en aha-grej 😉

 • Lexie skriver:

  Hejsan!
  Jag har i samband med Inredningsbutiken Stilero en tävling där du kan vinna lite saker därifrån.
  Hoppas du vill vara med och delta i den tävlingen:)
  Länken till inlägget är https://lexielinde.blogg.se/2011/april/inredningstavling.html
  Så lycka till:)

 • Jess' skriver:

  Underbart att se på 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.