Annons

Jesper Waldersten för H&M Home

H&M Home är duktiga på att skapa fina samarbeten med svenska konstnärer och illustratörer. Men inte lika duktiga på att prata om det. Visste ni till exempel att Jesper Waldersten har gjort mönster för H&M Home? Bland annat på kuddar. Den här hade jag velat ha som konstverk i soffan. Juvelen kostade facila 79,5 kr! Betydligt billigare än att köpa hans litografier. Nu verkar den dock inte finnas i sortimentet längre.

Foto: skärmdump från arkivkollage i tidningen Vårt Nya Hem

Kategorier:

Kommentarer

 • jenny skriver:

  Jag minns dessa snyggingar. Har för mig att de gick åt fort men jag fick iallafall tag i en tygpåse i detta mönster.

 • Maria skriver:

  åh nej. Den finns ju inte kvar. Typiskt.
  Älskar Jespers illustrationer.

  Ha en fin dag!

 • Emily skriver:

  Nej det tar ju slut på en gång xD

 • tinajo skriver:

  Snygg, synd att den inte är tillgänglig.

 • Johanna skriver:

  Visst är det kul med deras snabba tempo av nyheter men vissa guldkorn vill man ju rösta tillbaka i en "best of kollektion"….

 • Marie skriver:

  Kökshandduken köpte jag, men använder den inte. För fin tycker jag.
  De missfärgas så lätt. Hm.
  Läs barnboken GodnattFnatt av Jesper. Superkul för både vuxna och barn.
  Hälsar Marie

 • Marie skriver:

  Adressen fungerade inte?

 • Essa skriver:

  Hej Frida (för visst heter du så?), jo, jag har en fråga jag hemskt gärna skulle vilja ha svar på. Det är så att jag har ändrat lite smak när det gäller inredning, förrut ville jag ha mer mörka, varma toner i lila med grönt och mer naturfärgat. Så hela min möbeluppsättning är i svart eller ek. Väggarna är vita. Nu vill jag ha en mer tjejig, blommigt, spets – mer feminint helt enkelt. Men jag vill inte byta ut alla möbler, hur kan jag att matcha det utan att det blir helt galet? Har till exempel hittat en underbart vacker lampa med stor vit foto och vit textilskärm, som jag mer än gärna skulle ha på nattduksbordet, nu är ju mitt nattduksbord svart..så ja, har du några tips hur jag kan (om jag kan) få en snygg övergång med mörkbas! Supertacksam om du kunde svara på den här! Kram /Essa

 • CarPet skriver:

  Jodå. Köpte kuddar, diskhanddukar och väska. Om jag inte minns fel var det första kollektionen för H&M Home.

 • Stefan skriver:

  Håller med! Skitsnygga. Man ska inte underskatta kedjorna, ibland får det faktiskt till det, även om det som i detta exempel oftast är små kollektioner/upplagor.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.