Annons

Favn by Fritz Hansen

Jag känner Milanopeppen nu. Om en vecka åker jag till mässan och pressreleaserna rasslar i inboxen. Det är releasefester, mingel och nya lanseringar som ska promotas. Men på Lotta Agatons blogg läste jag en av de mest spännande nyheterna. Fritz Hansen släpper en ny soffa, av Jamie Hayon. ”Favn” heter den, vilket betyder ”famn” på danska. Och den ska fungera som en omfamning, både av Fritz Hansens tidlösa formspråk och av gästen som slår sig ner. FH har föredomligt nog släppt bilder, skisser och bakgrundsinfo på hemsidan. Visst känns det som en blivande klassiker, och en bra kompis till Ägget och Svanen.
Fawn
Foto: Fritz Hansen

Kategorier:

Kommentarer

 • lina skriver:

  Den påminner lite om min Vanity från Ire. Vansinnigt snygg så klart!

 • Håller med föregående talare – vansinnigt snygg!

 • Karin skriver:

  Underbar!

 • Sofias Inredning skriver:

  Åh jag dör lite, så himla snygg!!!

 • Ida skriver:

  Väldigt snyggt 🙂

 • Karin // DBKD skriver:

  Oj, en sån hade gärna fått följa med mig hem. LÄngtar tills vi får se inspiration från Milanomässan! Hos mig är det påsk just nu:)
  Kramar

 • vita_margarita skriver:

  Så vacker! Vill ha…

 • Kika gärna in på denna supersöta kattblogg! Kanske följa via blogglovin så du inte tappar bort mig? 🙂 Ska även vara med i en Halebop-reklam, den dyker upp om några dagar på bloggen!

  /Blöta nospussar

 • Vad kul. Jag skrev om Jaime Hayón i går på min sida, så det var ju lite extra roligt att läsa denna nyhet idag som jag inte visste om! 🙂
  //Linda

 • Daniel skriver:

  Missa inte chansen att bli veckans blogg i min blogg om du vill vara med på den så är det bara att gå in på länken här nere och kommentera att du är med! 🙂

  https://danieldynesius.se/

 • monnah skriver:

  Tänk att få byta ut vårt gamla skrälle mot en sådan här… Är den lika skön att sitta i som snygg är den en blivande klassiker.

 • maria skriver:

  underbar! den vill jag absolut ha! 🙂

 • Mia skriver:

  Åh vad kul att åka på mässan i Milano! Gillar soffan.

 • Junitjej skriver:

  Så snygg soffa!

 • emma skriver:

  Snygg som tusan!

 • Clara skriver:

  Åh, en sådan skulle vara fin i mitt nya vardagsrum !

 • THERÉSE skriver:

  underbar! en sådan vill jag ha! 🙂

 • Sanna skriver:

  Snygg!

 • Matilda skriver:

  Fin blogg du har!! 🙂

 • Nicole Sanzetth skriver:

  Snygg tycker jag =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.