Annons

SVT Play

Missade ni Gokväll Lördag när det sändes på TV igår kan ni se det i efterhand, på SVT Play. Allra enklast gör ni det via Ebbas blogg. Länk hittar ni här. Tack för alla uppmuntrande kommentarer. Det är jättekul att få feedback på inslaget. Även kritik, förslag eller idéer. I’m all ears! Nästa gång jag dyker upp i rutan är det påskdukningsdags. Så, har ni önskemål eller tips som jag ska tänka på tills dess, skriv en rad!

Foto: skärmdump från SVT Play

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin skriver:

  Då ser jag fram emot en gul skrud till outfit 😉 Näemen, du kan få låna mina gula små kycklingörhängen om du vill, haha.

  Skulle vara kul med förslag på billiga och lätta sätt att göra påskfint hemma, typ påskris, fina ägg och stilrent påskpynt.

 • Heddie skriver:

  Skulle gärna vilja se tips på modern sätt att påskpynta 🙂
  Vet inte varför min kommentar multiplicerades med 3, ledsen för det! // Heddie

 • Anonym skriver:

  Jag skulle vilja se "serveringsförslag". Alltså att köket/matlagningstipsen och dukningen var synkade. Kanske att du och Roy eller du och Johanna gör något gemensamt. De lagar och du ger serveringsförslag som passar med dukningen. Är du med? Ibland blir Gokväll så stressigt. Det springs mellan olika punkter som inte hänger samman men för mig som tittare skulle det ge ett lugn, om allt följde en röd tråd.

 • Petra skriver:

  vad duktig du var!! 🙂 Che bravissima!!

 • Det skulle vara så kul att se någon helt annorlunda påskdukning, utan fjädrar, ris och ägg, en utmaning kanske : )

 • Johanna skriver:

  Hej!

  Ville bara säga att det ska bli jättekul att se hur du påskdukar! 🙂

  Ha det gott
  /Johanna

 • Anonym skriver:

  Hej!

  Jag tittade på gokväll och tänkte påpeka något som du sa. Du sa nämligen att det är för tidigt att sätta påskris, men det ska du ha gjort för länge sen. Vi sätter om det ska vara på rätt sätt, fastlagsris, med fjädrar redan söndagen i 1:a fastan
  men du klär inte riset förrän påsk veckan med påskäggen m.m.

  vh. Marielle

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.