Annons

Pastellkarameller

Danska Steltons senaste uppställning av termosar bjuder på pudriga pasteller och hubbabubbafärger. Eller Pastel Power som någon tidning rubricerade färgskalan. Det tycks vara en tacksam nyhetskaramell att slänga fram till oss vårträngtande konsumenter, för färgerna skymtar i många led. Fint tittgodis, men kalla mig konservativ – jag kommer inte byta ut min kanna i rostfritt stål. Vad säger du?
Pastel power stelton 2011
Foto: pressbilder Stelton

Kategorier:

Kommentarer

 • Fröken F skriver:

  Jag säger, läs det här: https://gnestakanslan.blogspot.com/2011/02/vad-sager-vi-om-den-har-da.html

  Jag tycker inte om pastelliga färger. Är jag då inte tjej?

 • …Och jag kommer inte byta min rosa! 😉

  Min är precis samma rosa nyans (vad jag kan se på bilden) men flera år gammal. Så rosa har funnit ett tag. Men det är väl en ny nyans ändå, kanske. Hej från Ebba

 • Tina Dalemo skriver:

  Jag har en svart stelton. Men plötsligt har jag ett stort sug efter en turkos… Man kanske behöver två?

 • monnah skriver:

  Mintgrön var min stora favorit… eh, anno 1984 tror jag minsann. Den här tanten börjar bli gammal. Jag tänker bara på min volangkjol i samma färg med vita prickar på. Lite väl pnuttigt för mig, men roligt!

 • Anette skriver:

  Skulle gärna ha en vit men den rosa skulle helt klart matcha mina Rostiskålar perfekt!

 • Sabina skriver:

  Jag har mig en röd som är ganska ny och väldigt fin, men hade jag ej haft den skulle jag nog kunnat slå till. Inte på den rosa, men kanske på någon av de andra två? Som student har man inte råd att köpa ny bara för att det kommer ut någon finare. Haha!

  Nu har jag problemet att jag vill hitta en röd Moccamaster till vettigt pris (alltså inte över 1500kr!!), eller någon annan fin färg. Men i Sverige finns ju bara rostfri för bra priser, och jag är så trött på rostfritt att jag bara vill kräkas när jag ser det. Förlåt! Haha, skyller på föräldrarna som omvandlade köket till ett rostfritt-kök för några år sedan när det var så hypat. Konstigt det där, både Finland och Danmark har enormt mycket fler varianter på Moccamaster än vad vi har här i Sverige, i såväl färger som modeller. Får kanske bli att beställa en därifrån? Mycket billigare i Finland på köpet. Hmm…

 • LInda skriver:

  Älskar pasteller….har tittat länge på den rosa..

 • Si skriver:

  Kommer inte byta ut min svarta blanka. Men den ljusblå var fin!

 • Färgerna påminner mig om det glada 80-talet när man sprang omkring med skipants, gelatin i håret, 100 olika halsband och mintgröna solglasögon. De är söta men jag känner att jag gjort den där färgskalan. Både klädmässigt och i flickrummet som gick i rosa och mintgrönt.

 • Härliga färger, jag gillar dem starkt men visst kan det vara mer praktiskt med en i svart eller rostfritt.

 • Malin B. skriver:

  Färgerna är väldigt fina och jag blev allt lite glad när jag såg dem! Men jag skulle nog tröttna på dem tyvärr, rostfritt har jag inte tröttnat på ännu.

 • Åh så läckra färger, kanske borde införskaffa en termos, lite roligare att servera kaffe ur en sådan istället för kaffekannan kaffet är i;)

 • Anna skriver:

  Ogillar starkt att Stelton marknadsför dessa termosar med begreppet "tjejfärger". Ogillar så mkt att jag bojkottar företaget.

 • smäm skriver:

  Haha, marknadsför dom det som tjejfärger? Jag som är den minst feministiska person man kan tänka sig håller ändå med Anna. Osmart drag från Stelton.

  Fina färger hursomhelst.

 • ini skriver:

  Fina! Men jag håller med, rostfritt eller svart vinner ändå!
  Häls Mini

 • Magdalena skriver:

  Va fina termosar 😀

 • Magdalena skriver:

  Va fina termosar 😀

 • Anna skriver:

  Jättefina nya färger. Men har en orange som jag älskar!

 • Lotta skriver:

  Skulle vara den rosa då… 🙂

 • Heart & Home skriver:

  En rosa,tack! 🙂

 • cccilla skriver:

  vet du vart man kan få tag på vita spetsklänningar?
  tipsa mig här: https://cccilla.blogg.se/2011/march/spetsklanning-tack.html

  ursäkta om du inte vill ha sånhär "reklam"! 🙂

 • Lotta skriver:

  Jag byter inte heller ut, men kompletterar gärna… 🙂

 • Pella skriver:

  Thihi, jag hade med den mintgröna i morgonens inlägg på bloggen. Är sugen på att ersätta min mattbruna som blivit skavd och ful efter mycket anvädning. Det får bli en del i vårpiffningen för min del…

 • Härligt!
  Färgerna är vilsamma och rofyllda för ögat
  Dessutom är dom ju så snygga

 • Anna skriver:

  Jag skulle nog föredra en rostfri eller svart. Pastellfärgerna nöjer jag mig med på tulpanbuketterna som kan bytas ut varje vecka 🙂 Jag har funderat ett tag på att köpa en av dessa klassiska Stelton termosar – är de bra eller droppar de mycket? Verkar som att ovanstående skribenter gillar sina?

 • Kan absolut tänka mig den rosa till torpet! Hemma är jag nöjd med min matta bruna och blanka vita! Älskar mina steltons!

  /Caroline

 • Ojet skriver:

  men vad kul, att vi båda två, under samma dag, skrivit om Steltons! min i rostfritt är ju guld värd…!

 • Frida skriver:

  Hej!
  Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: https://www.supergratis.se/?r=75450

  Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)
  Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.

  Gratis är gott, eller hur?
  Prova du också 🙂 Helt gratis!

 • ISOLINA skriver:

  Så himla snygga!

  Mvh
  Isolina Fedel
  – Ung entreprenör.

 • Emelie skriver:

  Superfina fäger men rostfritt är ju alltid rostfritt 🙂 Jag skulle säkerligen tröttna efter ett tag! Må gott! Kram Emelie

 • Underbara färger men jag fastnar alltid för de mera klassiska färgerna. Då blir jag inte heller less 🙂

 • Patric skriver:

  Pefekt att ha med till garaget! Piffar ju upp fika rummet en aning 😉 haha

 • Proforma - Irene skriver:

  Och jag tänker inte byta ut min svarta! 🙂

 • Designbird skriver:

  Jag nöjer nog mig också med dem jag har, en oliv och en svart. Men visst är de söta i pastell.

 • Foto & Vardag skriver:

  den gröna var superläcker

 • malin -tjusigt skriver:

  gärna en rosa till mig!

 • tinajo skriver:

  De är snygga men jag skulle inte investera i en pastellig, fick jag en vore det en annan sak men om jag köper får det vara en vit, svart eller rostfri. 🙂

 • Karin skriver:

  Underbara vårfärger

 • Karin skriver:

  Underbara vårfärger

 • Johanna skriver:

  Superhärliga vårfärger, men jag har redan en röd som jag gillar. 🙂

  Ha det gott
  /Johanna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.