Annons

Nyhet på Trendenser.se – Lediga branschjobb!

Jag funderar mycket på olika saker som jag skulle kunna addera till bloggen för att skapa mervärde för er läsare som troget kikar in här varje dag. En sen kväll på löpbandet i december kom jag att tänka på den här idén. Eftersom det surfar in över 45 000 unika besökare på Trendenser.se varje månad, som är dedikerat intresserade av ämnet inredning, så borde det rimligtvis också finnas en och annan av er som faktiskt vill jobba med det också. Så, efter mycket om och men och tekniskt pill har jag låtit ta fram en jobbwidget som samlar länkar till aktuella jobb inom hem- och inredning i en nyhetssnurra. Liknande den som finns för andra branscher på andra branschsajter (ex. lediga reklamjobb som annonseras ut på tidningen Resumé). Du hittar snurran längst ner i högerspalten. Vad tror du, kan det vara av intresse för dig?

Foto: skiss av jobbwidgeten på Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • vita_margarita skriver:

  Vilken bra ide (trots att jag inte letar jobb, utan bara läser din blogg för att jag blir uppdaterad och glad). Social entreprenör. I allt stress så hjälper det att någon sorterar åt en.

 • Sara skriver:

  Fantastisk service Frida! You go girl! Kram

 • Sofia skriver:

  Åh, vilken jättebra idé! Och jag är verkligen intresserad!

 • Vilken idé, kanon 🙂

 • Maria skriver:

  Det e ju alldeles strålande! 🙂

 • Anneli skriver:

  Vilken bra idé! Jag jobbat förvisso redan med inredning, men det är aldrig fel att se om gräset kan vara grönare på andra sidan.

 • Oja, jag tycker det är en underbar idé! Snyggt jobbat Frida 🙂

 • Camilla skriver:

  Kanonbra idé!! Fastän man kanske inte söker jobb är det ju alltid intressant att se vad som är ute på marknaden.. Kanske byter man jobb en dag 🙂

 • Malou skriver:

  Jättebra idé!

 • Hanna Hemmetknarkare skriver:

  Att ingen tänkt på det tidigare! Lovar att tipsa om jag springer på något kul jobb som kan passa in där!

 • Tess : Istla.se skriver:

  Detta är ju super bra.

  En liten fråga: bloggar du hos blogg.se fortfarande?

 • monnah skriver:

  Wow! Härligt! Måste vara toppen både för arbetsgivare och arbetstagare. 🙂

 • häääärligt! Kul! Här i norrland har man kanske inte hundra koll på jobben som finns neröver (finns ju typ inget här) så det var en kul ide!

 • Louise skriver:

  Strålande!!

 • Charlotte Bladh skriver:

  Underbart. Jag har själv alltid ena ögat öppet efter intressanta jobb även om jag just nu är egen företagare. Utmaningar är ju det bästa som finns!

 • Anna Hybrant skriver:

  Väldigt bra idé som jag kommer att använda ofta. Snart nyutexaminerad och vill testa mina färdigheter! Fantastiskt!

 • Anonym skriver:

  Tack så mycket Frida! Grymt bra idé. Ska genast kolla in detta!

 • Annika skriver:

  Gillar! Jättebra idé. En fin service till dina läsare.

 • Gabriel skriver:

  Sann entreprenörsanda, gillar!
  Så det är därför man ska träna… Det är då alla bra idéer kommer. 🙂

 • smäm skriver:

  awzum!

 • Maria skriver:

  Låter som en toppenidé! Speciellt om det innebär att jag som ekonom ändå kan hitta roliga jobb inom mitt stora intresse inredning:-) Typ det på lexington ovan:-) Men snurran finns inte i högerspalten ännu va? Hittar inte..
  Kram

 • En jätte bra idé Frida. Snyggt upplagt också med den snurran.

 • Stämningsfullt skriver:

  Vilken kanonidé! Jättebra!

 • Lena skriver:

  Det var verkligen en bra idé! Jag kommer absolut att kolla om det finns något intressant. Vad vore roligare än att jobba med inredning??

 • Heddie F skriver:

  Super Frida!
  fast jag ser inte snurran 🙁

 • Linda skriver:

  Vilken fantastisk bra idè Frida! Har länge väntat på en sådan sida. Tack!

 • Emma skriver:

  Vilken kanonidé!

  Fast den snurrar himla fort tycker jag…

  MVH
  Emma

 • Tina Dalemo skriver:

  Jättebra idé! Säkert många som tackar för det!

 • Lina skriver:

  gud va smart 🙂

 • pernilla skriver:

  Kanonbra!

 • Josefine skriver:

  Riktigt bra initiativ av dig! Jag arbetar redan med inredning men håller ändå utkik ifall det dyker upp ett nytt och spännande jobb i branschen.

 • hanna skriver:

  lysande idé!! Kanonbra!

 • Charlotta skriver:

  Jättebra idé!! Saknas verkligen idag!!

 • Victoria skriver:

  Perfekt! Jag letar just nu jobb för fullt, och eftersom drömmen är att jobba inom inredning passar det här ju perfekt. Och det ger ju mig ännu en anledning att gå in och läsa din fantastiska blogg, för jag letar ju faktiskt efter jobb! 🙂

 • Mini skriver:

  Superidé! Kul med utveckling och initiativ, bra jobbat!
  Ha en skön helg!
  Häls.Mini

 • H skriver:

  Superbra idé då jag just gått klart min måleridesignutbildning! Eller just och just, i maj!

 • Mona skriver:

  Riktigt bra ide!!!!

 • Lina skriver:

  Tack! Den kommer jag följa med spänning!

 • Johanna skriver:

  Vilken bra idé. 🙂

 • Linda skriver:

  Härligt initiativ!

  Smart att samla alla jobb inom branschen på ett o samma ställe. Saknade en funktion som denna när jag var mellan jobb för några år sedan! Kommer underlätta för många!

  Lycka till!

 • Lisa skriver:

  Härlig idé Frida. Gillas! 🙂

 • Suss skriver:

  Nej, jag jag är både ointresserad av jobb och ointressant i sammanhanget, men det är fantastiskt fint av dig att ordna detta!

 • tinajo skriver:

  Fin service att tillhandahålla tycker jag – själv är jag dock nöjd med att greja på fritiden. 🙂

 • Lili skriver:

  kanon bra idé 🙂
  Jag kommer absolut att hålla ett öga på snurran.. söker inget jobb just nu men jag studerar ekonomi med inrikting redovisning och revision/mangament och de är intressant att se vad som finns och vad företagen söker för personer.. Mycket bra helt enkelt 🙂

 • Victoria skriver:

  Det är många av länkarna som inte fungerar. Man kommer bara till Arbetsförmedlingens hemsida, och inte direkt till annonsen.

 • Vilken kanonidé! Kul att komma på något så bra!

 • Frida skriver:

  Tusen tack för fin respons. Vad roligt att ni gillar idén! Har åtgärdat de trasiga länkarna, hojta om det händer igen. Systemet är inte helt vattentätt ännu.

 • Aniika skriver:

  Lysande!!

 • Anna-Karin skriver:

  Hej Frida tänkte bara att jag skulle nämna att jag aldrig ser vare sig reklamen eller något annat du har till höger om det ljudblå sidofältet sedan en bra tid tillbaks nu. Kör ju med explorer så det är inga konstigheter där. Ingen aning varför de är så här, men kanske är det fler som inte ser?

 • idajosefina skriver:

  Absolut av intresse! Skit smart idé 😀

 • Sofia skriver:

  Åh vad bra Frida! Toppen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.