Annons

Mina printfavoriter

Det har ju nästan gått inflation i citatposterbranschen nu, men innan vi säger det sista om dem tänkte jag på begäran visa mina två favoriter. Som också hänger här hemma. Förutom den här från Therese Sennerholt föll jag pladask för Ylva Skarps snirkliga uppmaning och Alex Trochuts paradord mot åldersnoja. Har du smittats av bostavsviruset? Om så, vilket eller vilka motiv har du slagit till på?

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Pella skriver:

  Svårt att låta bli! 😉
  Har själv Therese Sennerholts "Find a beutiful place and get lost" som såldes via Rädda Barnens webshop. Sen har jag nyinköpta "LOVE is easy" och "Do not live faster than yor angels can fly", finns på http://www.signerat.se

 • Linda skriver:

  Nog är det lite inflation alltid, men ack så fina många av citattavlorna är. Ännu har jag inte införskaffat en enda, inväntar ett kommande lägenhetsbyte. Men sen ska jag slå till:)

 • Pella (igen) skriver:

  Korrigerar tidigare; Sennerholt printet säljs fortfarande i Rädda Barnens designshop
  https://shop.rb.se/Product/Product.aspx?ItemId=5265771&SectionId=5012613&MenuId=5012613

 • Karin skriver:

  Har inte slagit till på något själv men de där två var riktigt tjusiga!

 • Jag är jätte förtjust i Therese Sennerholts "Helvetets jävla skit"-tavla med snirkliga, vackra bokstäver. Det är så totalt motsägelsefullt och precis så som jag känner det ibland.

 • Karin skriver:

  Hemma hos oss hänger Ylva Skarps, "be your self-everyone else is already taken"

 • Annika skriver:

  Jag fick en poster av Ylva Skarp när jag besökte Formex. Det var din favorit, men med svart text på vit bakgrund. Den gav jag till makens systerdotter eftersom jag fick sova i hennes rum när jag var i Stockholm. Gillar den massor! Passar perfekt till fina Matilda, som är 13 år och har hela livet framför sig. Ett bra "ordspråk" att ha med sig! 🙂 Hemma hos oss hänger "Love is all you need" med röd text. Beställd från England.

 • Johanna skriver:

  Jag fick en ordspråkstavla av en kompis som gjort den på en A3-skrivare på jobbet 🙂 Hur fin present som helst!

 • Sennerholts är mina absoluta favoriter! Hur funkar en "Helvetets jävla skit"-tavla i ett barnrum?! 😉 /Ebba

 • Designbird skriver:

  Jag köpte en jättefin, handgjord citatposter i Silverlake, LA i våras med "We Are So Good Together". Gillar den jättemycket! Tycker att de svenska tillskotten är jättefina men det börjar bli lite inflation på dem nu.

 • DoYouFancyThis skriver:

  Vi är absolut drabbade! Och enkelt att fixa själv med ett snyggt typsnitt och lite kreativitet, kolla våra varianter här; https://doyoufancythis.blogspot.com/2011/02/jag-foljer-kajes-uppmaning-i-inlagget.html

 • Mira skriver:

  Therese Sennerholts är fina, men det kanske börjar gå lite inflation i dom. Dom blir den nya Sjuanstolen…

  Jag gillar verkligen en del av trycken hos http://www.andiloveyoushesaid.com. Vissa där är fantastiska.

 • Lisa skriver:

  Den här kanske? Det är jag som gör dem 🙂

 • Lisa skriver:

  Så här på väggen!

 • Helena skriver:

  Gillar också Sennholts, fast kör mest på egna, lite mer personligt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.