Annons

En bukett med tack

Just nu är det mycket. Och jag vet, som någon skrev för ett tag sedan, jag ska inte försumma bloggen för alla sidouppdrag men ibland är det så hektiskt att jag knappt hinner gå på toaletten. Jobbet (som givetvis går först), TV-inspelningar, intressanta samarbeten, förfrågningar och intervjuer. Och allt är lika roligt. Idag är jag uppe i Umeå för att spela in med SVT Gokväll igen, och sen ska jag hålla föredrag om bloggande för studenter på Umeå universitet. Bildrapport kommer under dagen. Håll utkik! Imorgon fredag lovar jag däremot att bjuda på något riktigt kul, som tack för ert tålamod. Hoppas verkligen att ni ska gilla den nyheten lika mycket som jag. Här kommer pausmusik i form av min tulpanbukett i köket, så länge!
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hanna skriver:

  Frida, ingen av oss som läser kan ha krav på att du ska uppdatera bloggen flera gånger om dagen. Själv är jag glad och tacksam för de inlägg du skriver, men känn ingen press på att hinna allt hela tiden.
  Läste ett bra citat för några dagar sedan, som jag kände kan vara bra för mig själv ibland;
  You can do anything but you can´t do everything.
  Take care!

 • Malin L skriver:

  Visst, det kan gå någon dag mellan inläggen, men att den skulle vara försummad är nog att ta i! Se till att du hinner med dig själv också.. Och nu är väl ett bra tillfälle att ge dig en massa cred för att du har ryckt upp bloggens innehåll rejält på den här sidan nyår! 🙂

 • Maria skriver:

  Var rädd om dig! Vi vill inte ha en utsliten Frida!

 • frida skriver:

  Hej!
  Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: https://www.supergratis.se/?r=75450

  Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)
  Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.

  Gratis är gott, eller hur?
  Prova du också 🙂 Helt gratis!

 • Nähä du Frida, jag (och troligen mååånga med mig) har FULL förståelse att du har andra roliga uppdrag som gör att bloggen får stå åt sidan. Du ska absolut inte be om ursäkt! Vi är superglada för din skull och du förtjänar all uppmärksamhet i andra medier du kan få, du är en jätteduktig och driven tjej som har kommit så långt! Vi står bakom dig och hejar och hurrar, du får inte tro att vi sitter och surar över att bloggen inte uppdateras frenetiskt. Go Frida!

  Kram!

 • Johanna skriver:

  Jag såg också den där kommentaren sist men äsch, skit i det. De som klagar skulle nog bara vilja ha en del av allt det där roliga själv…. Lycka till på dagens upptåg. Hoppas på bilder sen 🙂

 • Sanna skriver:

  Fina tulpaner 0)

 • Erica skriver:

  Jag tycker du uppdaterar bloggen väldigt ofta! Förstår inte hur man kan påstå att den är "försummad"…?

  Jag är väldigt imponerad över din driftighet och energi!! Och jag vet att jag och många andra har kommenterat det innan, men du tar otroligt fina bilder!! Produktfotografi i klass med riktigt duktiga fotografer.

  Ha en strålande torsdag 🙂

 • Skåning skriver:

  Lilla nyheten – en bulle i ugnen? 🙂

 • Tess : Istla.se skriver:

  Vackra tulpaner.

 • Tess : Istla.se skriver:

  btw. vi läsare kan inte sätta krav på att du ska uppdatera din blogg hela tiden. Du ska känna att DU vill uppdatera den och inte känna dig "tvingad".

 • Hej,
  Man måste ta lite pause ibland, och bilden på tulpanerna var så fin så den kan jag nog titta på ett tag! Ska bli spännande att kolla vad som händer i Go´kväll på lördag.. Mvh Linda

 • Annika skriver:

  Du är så värd all framgång och uppmärksamhet! Njut och känn ingen press för bloggen. Den är toppen – och har alltid varit! Jag hade tänkt komma och lyssna på dig, men hinner tyvärr inte. Kram!

 • Vad mycket spännande du har på gång! Ärsch att jag inte visste om din föreläsning här i Umeå, hade varit roligt att lyssna på den 🙂

 • Inspirationbox skriver:

  Hej! Jag har just startat en ny blogg (https://inspbox.blogspot.com/) och försöker att sprida ut mig här bloggosfären! Jag skulle bli jätteglad om du ville skriva om/länka till min nya blogg. Tack! 🙂

 • frida skriver:

  Hej!
  Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: https://www.supergratis.se/?r=75450

  Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)
  Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.

  Gratis är gott, eller hur?
  Prova du också 🙂 Helt gratis!

 • monnah skriver:

  Vad roligt att du har så mycket att göra! Det betyder att du är uppskattad för dina kunskaper och din erfarenhet. Härligt! Lycka till med allt. Jag ser fram emot att se vad du har att bjuda på i morgon.

 • Maria skriver:

  Spännande!!!

 • Aniika skriver:

  Frida, kul att höra om allt du har för dig. Du har onekligen ett spännande liv! Känn ingen press över att uppdatera hela tiden, får du sidouppdrag så passa på att göra det du känner är roligt! Lycka till.

  Ni andra, ta gärna chansen att tävla i min blogg:)
  https://yesterdayyousaidtomorrow-aniika.blogspot.com/2011/03/hjalp-mig-vinna-en-big-in-sa-har-du.html

 • Nettan skriver:

  Det gör inget, det är ju roligt för oss alla andra att du får inspiration, då räker det att läsa sidan och bara njuta.

  Fast visst är man lite avundsjuk att det skulle var så as kul att få var med om allt häftiga som du får ta del av.

  Men du måste njuta också, för inget vara för evigt och det gäller att ta vara av stunden just nu!

  Lycka till med allt och jag läser gärna allt som du gör och njuter av din framgång.
  Varma solhälsningar
  3 grader/sol
  Nyköping
  Anette

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.