Annons

Bloggbok

Kom precis hem från en tvådagarsplåtning med jobbet i Västerås och har ägnat en stund på förmiddagen åt att vittja min inkorg från pressreleaser och mail. Hittade bland annat bilder på amerikansk-tyska bloggaren Hollys första inredningsbok ”Decorate” som ser väldigt loavnde ut. Och jag kan inte låta bli att känna inspirationen riva i venerna. Jag vill också göra en bok, av något slag, inom inredning. Tål bara att funderas på vad. Och vilken nisch man ska välja. Det finns ju ett par på marknaden redan. Har du några förslag på någon typ eller inriktning på böcker inom hem- och inredning som du saknar. Maila mig gärna!

Foto: pressbilder från Decorate av Holly Becker och Joanna Copestick

Kategorier:

Kommentarer

 • E skriver:

  Letar febrilt efter en fåtölj, du har möjligtvis inte koll på några fina?
  Gillar verkligen den till höger i bilden.

 • hem-ligheter skriver:

  Vet du om/när/vart boken kommer att säljas här i Sverige? Bra och inspirerande inredningsböcker är aldrig fel.

 • Pella skriver:

  Böcker med fina inspirerande hem, med bra texter därtill får man aldrig för många av! Fotografen känns nästan viktigare än något annat, så att det blir en fin känsla i bilderna. Urvalet av hem, helt rätt i tiden gör du sen med van hand! 🙂
  Ser fram emot boken!

 • Maja skriver:

  Jag skulle gilla en bok om inredning i olika länder. Visst, som så mycket annat så är även inredning ett globaliserat fenomen, men det är en sanning med modifikation. Inredningstidiningar och bloggar tycks vara ganska lika världen över, men verkligheten är en annan. De många männiksornas liv. 🙂 Jag lever utomlands och stöter på många annorlundaheter. Det skulle vara kul att ha olika länders specialiteter samlade i en bok, som ett litet uppslagsverk. Vad sägs om denna idé? Eller helt enkelt bara en bok om intredning i Sverige, med nedslag i helt helt vanliga och genomsnittliga hem. Och då menar jag verkligen vanliga och genomsnittliga. Kanske hittar man här mycket smaklöst, men säkert även fiffiga och fina idéer här och där. Lycka till!

 • Anonym skriver:
 • Jag är nyfiken, vad har ni plåtat i Västerås?

 • Maja skriver:

  Spännande:)

 • Malin skriver:

  Hej! Jag gillar Majas idé om inredning i olika länder och världsdelar! 😉 Jag är själv inne på lite orientalisk inredning just nu. Visst, min lägenhet är fortfarande rätt tråkig (andrahand, kan inte göra så mycket) men jag jobbar på min altan ^^ Hade varit intressant att se och läsa om annan inredning är skandinavisk. Kan inte det vara en idé? 😀 Lycka till!

 • Julia skriver:

  Riktigt spännande ju! Kul och göra en bok om det man är intresserad av, har en kusin som gjorde en bakbok som projektarbete när hon gick sista året på sin konditori linje – blev jättefin verkligen 🙂 Men det är ju inte riktigt samma sak för dig, men ja jag har inga tips men du får ha ett stort lycka till – blir säkerligen suveränt. Kram

 • TIDSTJUVEN skriver:

  Majas idé om inredning i olika länder lät väldigt spännande. Någonting sådant skulle absolut uppskattas! 🙂

 • Zfritz.blogg.se skriver:

  Fin blogg 😉

 • Linnea skriver:

  INSPIRATION BIG TIME!

 • Homestylist skriver:

  Vackra bilder och något som intresserar dig mycket tror jag kan vara ett bra koncept!

 • decor8 Holly skriver:

  Hello Frida and "tack" for this nice post about my book. To all of your readers, Decorate IS about design in various countries – we focused on finding great decorating tips from many countries in Decorate. We have homes in the US, UK and Europe with 100 contributors from all over the world giving design advice from countries like Australia. Also, some of the locations are city apartments that people rent and others are homes that are owned and all budgets are covered.

  It is available for pre-order on Amazon.co.uk:

  https://tinyurl.com/decoratebookUK

  THANK YOU AGAIN Frida! xoxoo
  Holly

 • Mari skriver:

  Vad kul =)

 • Annika skriver:

  Hej det ända jag vill ha mer av i inredningstidningar är saker som man lätt kan göra själv till inredningen

 • Retrobohem skriver:
 • Retrobohem skriver:

  Prövar igen då… låter som en kul idé vad nischen än blir!

 • KLART du ska skriva en bok Frida, ett perfekt sommarprojekt! 🙂

 • Bellabubble skriver:

  Fin blogg!!

 • LORISSA LOVEBOMB skriver:

  jag håller på och skriver en bok jag också 🙂

 • maja skriver:

  Kanonfin blogg! Spännande med boken:) Lycka till med allt!:)

 • E-B skriver:

  Jag skulle tycka det här vore intressant: jämför t ex en 60-talsinspirerad modern miljö (kanske vardagsrum) med originalet. Exempelvis visa på en av miljöerna på Ikea-muséet och bygg upp en modern miljö med samma känsla men med dagens behov av funktionalitet. Vad tycker du om det?

 • Jag skulle också vilja göra en inredningsbok, och vet exakt vad jag saknar – dvs skulle göra. Men det får nog bli ett helt annat år, nu är det så mycket så det är helt tokigt.

 • Martina skriver:

  Jättefin och inspirerande! Åh, vad heter fåtöljen på den högra bilden? En klassiker, men kan inte komma på var den är ifrån. Nån som vet? 🙂

 • Ulrika skriver:

  eller så struntar du i det och gör en kokbok! dina matbilder är så fina och den boken vill jag hellre se än en till inredningsbok!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.