Annons

Sneak peak på nya Artilleriet i Göteborg

Det händer grejor i Göteborg. Inte minst i området kring Magasinsgatan. Vid lunchtid idag smet jag in bakom prassliga presenningar och byggpapp för att träffa de här två, Christian och Sofie. De håller på att färdigställa det gamla Artilleristallet till en konceptbutik för inredning, mitt i centrala stan. Och eftersom undertecknad är nyfiken i en strut var jag tvungen att knacka på och ställa lite frågor. Man undrar ju liksom om det finns plats för en hårt nischad inredningsbutik i Göteborg. Efter att ha lite mer av sett Artilleriet, som butiken så passande ska heta, är jag rätt övertygad om det. Vilka eldsjälar! Jag som bara skulle gå förbi och säga hej blev fast i 1,5 timme och gick därifrån tankad med inspiration. Kul! De kommer att slå upp portarna i april och sortimentet ser lovande ut. Handplockade möbler från världens alla hörn mixat med moderna varumärken som Tom Dixon, Zweed och Paola Navone. Heja säger jag!
Artilleriet Göteborg
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Proforma - Irene skriver:

  Gud vad roligt! Det ska bli jättespännande… jag är så nyfiken på Zweeds Citti, har ännu inte sett dom i verkligheten!

 • KUL! Det får definitivt bli ett stopp där nästa jag jag är på västkusten.
  /miriam.

 • Vad spännande! Det ska jag komma ihåg nästa gång jag besöker Göteborg.

 • Johanna skriver:

  Spännande, synd bara att man bor i fel stad! :/ Vad ovant att se människor på bild i bloggen. Intervjuer kanske vore ett nytt inslag?

 • KUL! Det får definitivt bli ett stopp där när jag är på västkusten nästa gång.

 • Lina skriver:

  Vilken härlig matta!

 • Tommy Johansson skriver:

  Mycke fräcka grejer

 • Anderssonskan skriver:

  Bussigt av dig att ge en nystartad duo lite airtime. Blev nyfiken på mer. När öppnar butiken? Vilka är de där två? Vad har de för bakgrund?

 • Tant Johanna skriver:

  Så kul! Precis vad Göteborg behöver tycker jag. Heja säger jag med 🙂

 • Designbird skriver:

  Vad kul jag har jobbat med Christian för "hundra år sedan" – skön kille! Den här staden behöver lite mer udda kreativa butiker.

 • Anonym skriver:

  Spännande! Det får bli ett stop nästa gång man är i Gbg 🙂

 • Louise skriver:

  Heja heja, äntligen! Jag hakar på dej nästa gång!

 • Josefine skriver:

  oh då finns det anledning att besöka Göteborg!

 • tinajo skriver:

  Så urläckra tallrikar! 🙂

 • Ska absolut ta mig ett besök nästa gång jag kommer till Göteborg.

 • Vad läckert och vilka fina bilder du har tagit!

 • Sofia skriver:

  Hoppas på att de öppnat när jag ska till Göteborg i April. 🙂

 • Matilda skriver:

  Superfin blogg!

  Om du kikar in i min blogg hittar du en rabattkod som gäller för alla smycken hos me-deisgn.nu! Kram!

 • Anonym skriver:

  Gud vad ni är modiga och duktiga!!!Jag är övertygad om att det kommer att gå som smort. Lycka till båda två, jag kommer in när ni öppnat. Kram Anette

 • smäm skriver:

  Men, vilka snygga bilder du tar 😀

 • Linda skriver:

  Hurra vad roligt för oss i Göteborg!!!!!!

 • Anonym skriver:

  Åhhh vad fint:)

 • Sofias Inredning skriver:

  Ååååh va kul 🙂 Heja Göteborg!

 • Mia skriver:

  SPÄNNANDE!

 • Sofia skriver:

  Åh, vad spännande, har lite långt till Göteborg. Men någon gång får jag förhoppningsvis vägarna förbi.

 • Anny Gunberg skriver:

  Tack för en fantastisk affär! Precis vad jag längtat efter.

 • Annika Karling skriver:

  Tack för tipset och schysst blogg!
  Kolla in dessa länkar. MM, kan jag tänk mig..

  https://www.stadshem.se/Object.aspx?gid=OBJ24162_1108134310
  https://www.stadshem.se/Object.aspx?gid=OBJ24162_1110710235

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.