Annons

Vårkänslor

Det är uppenbarligen inte bara jag som får vårkänslor och hopp om livet när jag ser de här härliga bilderna från IKEA’s inredningsblogg Livet Hemma. Jag har inte särskilt gröna fingrar, och jag bor mitt i stan, men det kliar ändå när jag ser dessa prunkande idéer. Den svarta diskbaljan BOHOLMEN, som man kan skriva på med krita, var också en ny favorit. Återigen, om jag bara hade haft ett sommarhus…
växter och Vårväxter livet hemma IKEA
Foto: IKEA Livet Hemma

Kommentarer

 • malin björling skriver:

  härlig miljö, urban grönska.

 • Anna skriver:

  Hej Frida! Behöver din hjälp! Vet du vart kaklet (golvet) i Ikeas senaste köks reklam kommer ifrån? Sänds på tv just nu..Ljuvligt! Kan inte hitta detta någonstans!

  /Anna

 • Viktoria skriver:

  Mm, skir grönska, tegel och smuts.
  Solen lyser på mig i soffan..

 • Frida skriver:

  Anna:
  Det är ett franskt cementgolv från Stiltje, http://www.stiltje.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.