Annons

TV-premiär!

Alldeles strax, klockan 18.15-19.00 sänds ”Gokväll Lördag” på SVT1 och jag gör premiär som trendspanare och inspiratör på temat inredning och dukningar. Jag kommer vara med flera gånger, så i det första programmet börjar vi med att kika på en trendens som växt sig stark de senaste åren. Den svartvita, grafiska och trärena stilen. Missar du programmet på TV kan du se det på SVT Play. Även om det givetvis känns pirrigt och nervöst så är jag nyfiken på din feedback. Vad tyckte du? Vad var bra och vad kan jag göra bättre till nästa gång. Jag vill väldigt gärna veta vad just du tycker, så att jag kan göra programinslaget bättre allt eftersom. Stort tack på förhand. Nu ska jag göra som Ebba och bänka mig i soffan!

Foto: skärmdump från SVT Play

Kategorier:

Kommentarer

 • Fotograf Annie skriver:

  Jag tittade på Go'kväll nu så såg jag dig, googlade fram din blogg (har den i favoriter-listan hemma men nu är jag åp landet) 😉
  Jag tycker att du gör en kanonbra tv-debut 🙂

 • Madeleine Holm skriver:

  Åh du är grym !!

 • Johanna B. skriver:

  Vilka bra dukningstips! Heja!

 • emma skriver:

  hjehej!

  kolla gärna min blogg 😀

 • Smäm skriver:

  Satte precis på. Har jag missat dig? Hoppas inte 🙂

 • Det gick jättebra! Kul att det blir fler gånger, jag ska absolut följa de med 🙂 Roliga tips du bjuder på!

 • Frida skriver:

  Tack, vad snälla ni är! Själv stör jag mig på min fallande lugg. Usch. Men, men det är väl inte värre än att jag får sätta upp den till nästa gång.

  Smäm:
  Jag var med precis i början, men kommer strax igen. Då lär jag ut en servettvikning i hjärtform. Håll utkik!

 • Annika skriver:

  Hela familjen åt middag framför TVn. Vi måste ju se Gokväll när du är med! 😉 Du var lugn, pratade tydligt och visade jättefina tips. Toppen Frida!

 • Camilla skriver:

  Eftersom jag redan hade tanke på att duka i svart och vitt idag.. så sitter jag just nu och väntar med mina svarta servetter på hjärtvikningen 😀 Jag älskar att duka fint 😀

  Jag tycker du gör bra ifrån dig, och jag tycker det är kul att vi ska se dig fler gånger. Är det på lördagar du är med?

  Nu ska jag vänta vidare på servvettvikningen.. Hoppas det inte kommer precis när jag måste fortsätta med maten.. 🙂

  Kram

 • Lisbeth skriver:

  Finfina dukningstips. Och du lyckades kuppa in lite reklam 😉 Lycka till med det fortsatta tipsandet. //Lisbeth

 • Maggan skriver:

  Jättebra inslag! Konkreta och bra tips!

 • Anna skriver:

  Frida! Vilket fantastiskt jobb du gjorde, så kul att få se dig agera live! Grymt. Hoppas att det blir ett nytt tillfälle snart då man får se nya tips.
  Trevlig lördag!

 • Annika skriver:

  Jag tycker du gör det här bra! Lugn och fin och proffsig. Ser fram emot nya avsnitt!

 • Heddie F skriver:

  Frida, du var så duktigt!!! So in control verkligen…Vilka bra tips, jag är ju en av dem som inte är särskild kreativ när jag dukar…
  Fortsätt så!
  //Heddie

 • Mia skriver:

  Shit vad roligt att höra och se dig live, du är ju en av mina favvisbloggare som jag följt länge:) jag håller med ovanstående talare du är grym och skitsnygg! Gillar klädvalet och att du va så fin om naglarna:) mycket viktigt när man ska ha dom inzoomade;) hoppas du får va med i TV4as förkväll eller nåt annat skoj:)
  Fin lördagskväll Frida!

  Kraaam Mia

 • Charlotte Bladh skriver:

  Det där gjorde du kalas! Och du är precis vad folk vill ha. Lugn, sansad, proffsig och gör dig i rutan. Go Frida go!

 • johan andrén skriver:

  vilken charmig dialekt, du borde ta över istället för von sydow passar bra i rutan. skön att lyssna på, fager att titta på.

 • Gött jobbat Frida!! Ser fram emot nästa avsnitt.

 • Maria skriver:

  Heja Frida! Jag såg bara servettvikningen, kom inte lite sent i programmet, men du är hur lugn som helst. Bra jobbat!

 • Dina skriver:

  Jättebra insats, Frida! Jag ville att du skulle hålla på längre! Du hade ju så fina grejer med dig och jag gillade verkligen tipsen! Och jag ska nog härma dig och göra ett sånt grytunderlägg av stora träpärlor. Du var naturlig och lugn i rutan, jättebra. Nästa gång tycker jag att du kan ta för dig mer och "styra" ditt inslag (istället för att Ebba styr det åt dig).

 • Anonym skriver:

  Mycket bra debut! Du var lugn, tydlig och charmig med dialekten. Tyckte att själva filmande kunde vara bättre. Kameran skulle följt mer av det du visade, i närbild. Håller med tidigare inlägg om att längre inslag hade varit kul, det gick så fort. Men så är det ju när man tycker nått är kul och interessant… Fortsatt trevlig kväll!

 • Designbird skriver:

  Mycket bra debut! Du var lugn, tydlig och charmig med dialekten. Tyckte att själva filmande kunde vara bättre. Kameran skulle följt mer av det du visade, i närbild. Håller med tidigare inlägg om att längre inslag hade varit kul, det gick så fort. Men så är det ju när man tycker nått är kul och interessant… Fortsatt trevlig kväll!

 • Maggie skriver:

  Hej Frida! Kul att du är i tv. Men jag undrar om inte din egna smak speglar det du vill visa. Inte är det den "Den svartvita, grafiska och trärena stilen" som enbart växt sig stark. Det är ju för övrigt denna stil som nära nog enbart visas på bloggen, inte för att jag inte gillar det. Lite variation skulle inte skada. Många andra stilar har också växt sig staka, deeutom tror jag att du skulle få fler läsare om du varierar dig mera! Med vänliga hälsningar Maggie

 • johanna skriver:

  Du var jättefin och proffsig! Bra tips – ett trevligt inslag som jag gärna ser mer av 🙂
  Trevlig helg!

 • Proforma - Irene skriver:

  Men så bra det gick, Frida! Lugn och sansad… kanon!

 • ny og norsk leser skriver:

  Hei!

  Jeg er en helt ny leser av bloggen din; fant den via en annen blogg, Decor8 tror jeg, for noen dager siden, og plutselig ser jeg deg på TV! (Vi har faktisk svensk tv i Norge også!:) Uansett; jeg liker bloggen veldig godt og gleder meg til å lese videre her. Ang. TV-innslaget syntes jeg du var proff, dyktig og sjarmerende!

 • Mera Frida i rutan, tack!!!!

 • sheikhs.blogg.se skriver:

  Två flugor i ett blodsmäll, låter intressant va?

 • sheikhs.blogg.se skriver:

  Två flugor i ett blodsmäll, låter intressant va?

 • Malin/livingroom skriver:

  Va kul Frida! Ska kika på svtplay! Ha en fin söndag!
  Mvh malin

 • Anna-Karin skriver:

  Vilken jättefin dukning Frida. Jag tycker du fick in många fina tips på den korta tid som jag upplevde att det var och vad du kan göra bättre har jag ingen aning om du är ju redan bäst!

 • Kristina skriver:

  Vad roligt det var att se dig och vad duktig du var. Tydlig, många bra tips, pedagogiskt. Jag känner mig superinspirerad och hoppas få se MYCKET mer av dig i rutan framöver.

 • Mini skriver:

  Jättebra inslag!
  Kul att se dig "live" och bra tips, ska nog prova mig på den där servettvikningen, eller kanske göra som ett pyssel med mina barn.

  Hälsningar Mini
  p.s Fick min radio one och är såååå nöjd! d.s

 • Lina skriver:

  Så roligt att se dig live 🙂 jätteduktig var du och inget konstigt alls 🙂 bra tips till duktningen, ska jag ta med mig nästa gång 🙂

 • Johan Lundkvist skriver:

  Vi bor så trångt, vi måste ha datorn och skrivaren på matbordet. Skulle man kunna vända på saker och ting och kalla detta för en ny trend?

 • Frk Örneborg skriver:

  Åh vad kul Frida! Äntligen proffsiga inredningstips i tv-rutan. Hurra! Mer sådant tack SVT. Ha en skön söndag!

 • Martin skriver:

  Strålande! Bra jobbat. Jag kan inte komma på ngt som kan förbättras, allt toppen precis som med din blogg!

 • Maria L skriver:

  Kul att se dig live! Duktig är du, när blir det nästa inspirationsprogram med dig?

 • Anna skriver:

  Hej Frida! Var duktig du var! Jag är verkligen imponerad, du var så otroligt avslappnad och proffsig!

 • Svante skriver:

  Hej Frida!
  Kul och se dig på TV. Men du, vart hittar man ditt snygga svarta armband?

 • Marie skriver:

  Hej!
  Just kollat SvtPlay och jag tycker du var superbra!
  Gillar din blogg grymt mycket och du gjorde dig verkligen jääääättebra i tv. Kul!

 • Zenitha skriver:

  Hej!
  Gillade ditt lugn då du pratade och du dukade bordet
  stilrent och snygg..meen det här med bokstäver,"ord" tavlor och det grafiska känns lite blasé
  då det hängt med så länge.Din blogg är så otroligt välfylld och det är beundransvärt med tanke på vilket jobb som ligger bakom!Kul att du kommer tillbaka i rutan…det ser jag framemot!

 • Anna skriver:

  Vilka fina kommentarer, ska kolla på programmet så snart jag har tid!!

 • Vilket härligt jobb du gjorde! Man kan aldrig tro det är första gången du är med i Godkväll Lördag. Jag är väldigt imponerad!

 • Purple Area skriver:

  Du var toppen Frida, lugn och proffsig med bra och enkla tips!

 • Kajsa skriver:

  Jag tycket att din insats var väldigt bra! Jag fick ett mycket mer jordnära intryck av dig på TV än vad jag hade fått tidigare på bloggen, så jag känner att jag kommer att bli en ännu mer trogen bloggbesökare efter detta. 🙂

 • Lina skriver:

  Jättekul tillägg i programmet! Ser fram emot att se mer men undrar hur du ska kunna toppa de där tipsen till nästa gång. Du hann ju med några stycken… 😀

 • Lina skriver:

  Du gjorde ett strålande jobb Frida!

 • Frida skriver:

  Tack snälla för alla fina och peppande kommentarer efter inslaget, det gör mig SÅ glad.

  Nästa program spelas in den 24/2 och sänds den 26/2, samma tid och kanal!

 • Janina S skriver:

  Jag gillade din frisyr, trots att luggen föll ner 😉 Håller med tidigare inlägg att du har en bra röst för tv. Mild och tydlig. Inte alls den dialekt jag hade tänkt mig att du skulle ha ..märkligt det där hur man skapar en bild i huvudet.
  Jag vek just sådana hjärtan till juldukningen 🙂

 • Det där gick ju alldeles utmärkt. Du gav ett lugnt och påläst intryck. Möjligen tyckte jag att det blev lite väl många tips på den korta tiden. Jag hade gärna sett lite mer utrymme till den övergripande genomgången, än att se servettvikningen. Det är lite som med matlagningen. Man är egentligen mest intresserad av resultatet, än själva genomförandet 🙂 Det fungerar ju dock som en fin fond till lite otvunget småsnack. Kort sagt – jag tyckte om vad jag såg och ser fram emot mer. Heja!

 • Jättebra Frida! Jag tycker att du gjorde dig bra framför kameran, du var lugn och säker och flytet satt. Det enda jag kan tycka är dåligt är att programmet sänds på en tid då jag typ aldrig på en lördag vill sitta framför TV:n. Men så finns ju Play på datorn om man vill senare… 🙂

  Premiärgrattis och kram.

 • Hanna skriver:

  Jag kan inte mer än instämma med alla andra! Du är inspirerar varje dag 🙂 Ok, en fråga som inte har med inredning att göra…men hoppas att du kan svara ändå, var kommer kavajen du hade på dig? Är det Acne? Ha det gott!!!

 • underbaraclara skriver:

  Du gjorde ett strålande jobb. Verkade lugn och trygg och var väldigt tydlig. Ska bli kul att se fler inslag. Heja heja!

 • emme bygger bo skriver:

  Du är ju som gjord för tv! Naturlig, snygg och dessutom fin röst. En liten detalj att tänka på till nästa gång är kanske att inte ha en frisyr som hänger för ansiktet då du pysslar på med något. Men som sagt, superbra!

 • Jenny skriver:

  Hej Frida,

  Jga tyckte du gjorde så jäkla bra ifrån dig! Var riktigt stolt som inredningsbloggare att du kallade dig inredningsexpert – riktigt bra! Du var väldigt lugn och hade kul tips, ska bli riktigt kul att se mer av dig i TV-rutan!

  Ha det fint! 🙂

 • J skriver:

  Hej, sugna på att läsa KulturTurism med en skräddarsydd utbildning (kostnadsfri för Dig) på Nya Zealand. Besök oss på https://kulturturism.blogg.se eller besök oss på Facebook https://www.facebook.com/#!/pages/KulturTurism-i-Lidkoping/162472837137202

 • Sofia skriver:

  Otroligt bra gjort och du kan verkligen vara stolt över själv! Gav sken av att vara hur lugn och avslappnad som helst. Skulle jag säga något annat så kanske att du skulle sitta ner nästa gång. Blir lite underligt när en står och den andra sitter, iom att man då "tittar ner" på den andre.

 • Gillade servettvikningen, har bloggat om den idag 🙂
  Tack, Kram!

 • Emma skriver:

  Du gjorde ett jättebra inslag- de verkade verkligen säker, trygg och avslappnad och jag tyckte dessutom att det var ett bra tips som jag absolut ska pröva. Så kul med inspiration!

 • charlotta skriver:

  Du var lugn, proffsig och bjöd på dig själv, superbra!
  Kul att Go kväll har hottat till sig, har alltid gillat deras frisörer men annars lite tråkigt program, MEN nu med Ebba och dig så blir det superbra!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.