Annons

Stockholm Furniture Fair 2011

Idag besökte jag Stockholm Furniture Fair ute på Älvsjömässan. Och vilken dag jag det blev! Otroligt givande. Men lika mycket för vad som sades, som för vad som sågs, om jag ska vara ärlig. Förutom förhandstitten på alla fina möbler, lampor och produktnyheter hade jag också ett mycket bra samtal med Vitras svenska VD på temat piratkopiering och licenstillverkning, jag blev pepptalkad av prisbelönta Anna Kjellgren och fick tillfälle att bekanta mig med formgivaren och TV-profilen Karin Mannerståhl. Jag ska summera mina intryck i ett inlägg snart, men först måste jag kasta i mig lite mat. Sju timmars mässvandring tar på krafterna. Och snart smäller det ju. Missa inte min TV-premiär kl. 18.15 på SVT1!
Möbelmässan
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.