Annons

Nyheter från Montana

När jag tänker på min egen högst ordinära ”lean in closet”, och alla stressiga morgnar då jag är på jakt efter det där omöjliga plagget som inte går att hitta i högen av högar, hamnar Montanas nya moduler för klädförvaring högt upp på min önskelista. Spanade in dem på möbelmässan och blev omedelbart förälskad i alla smarta lådor, fack och insatser som finns till detta vuxenlego för hemmet. Det sägs ju att man inte kan köpa sig lycka, men en sån här garderobsvägg vore banne mig ett lyckopiller i möbelform. Notera även de mullvadsfärgade (eller säger man lerbruna) luckorna. Jag säger ju att det här är en färgskala på G.

Foto: pressbilder Montana

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin B. skriver:

  Mycket snygg och smart klädförvaring! Sånt kan man inte få nog av….

 • Johanna skriver:

  Lite annorlunda mot alla svulstiga walk in closets man sett….

 • Camilla skriver:

  wow vad snyggt, sittplatsen gillade jag skarpt!

 • Vet du vad golvlampan kommer ifrån? den var lite fin tyckte jag 🙂

 • super, supersnyggt….. färgen är kanon !

 • K skriver:

  Grattis på namndagen!:)

 • Designbird skriver:

  Snyggt, snyggt, vill ha! Har alltid tyckt att Montanas lådsystem har varit fina, med snygg finish. Detta var en väldigt bra utveckling!!

 • Linda på Åland skriver:

  Wow, verkligen så himla snyggt!

 • monnah skriver:

  Wow. Tänk om man hade en sådan här garderob! Tänk om man hade ett så stort rum att ha garderoben i… 🙂

 • Erica skriver:

  LAMPAN…. Den väckte ha-begär hos mig med 🙂 Sååå fin.

 • Elin skriver:

  Såå snyggt … och smart! Fast jag hade ju såklart valt de vita… 😉

 • Stina skriver:

  Det där mörka gillar jag. Lampan var ju ursnygg.:-)
  Kram Stina

 • Sunkan skriver:

  Härligt maskulint och industriellt! Helt i min smak!

 • Lina skriver:

  Snyggt, tänk vilken ordning man skulle kunna ha 🙂

 • Eva/Bolin Design skriver:

  snyggt, jag skulle verkligen behöva en sådan vägg.

 • Sara skriver:

  Riktigt snyggt. Men du, jag undrar vad det är för golvlampa på bilden? Fastnade lite för den.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.