Annons

Möbelmässan del 4 av 10: Gärsnäs

I somras när jag åkte Österlen runt besökte jag såklart Gärsnäs, minns dock inte om jag visade några bilder då, men från mässan kommer här en diger rapport. De hade nämligen en av de finare montrarna utifrån en privatpersons perspektiv (de flesta utställare fokuserade ju av förklarliga skäl rent affärsmässigt, på offentliga miljöer och arkitekter, och brydde sig kanske mindre om dagen då mässan var öppen för allmänheten). Jag gillade väggen med formgivarnas namn som dekor, liksom de nya stolarna Österlen av franska Inga Sempé. Längst ner i hörnet på sista bilden skymtar ni Lisa Hillands Flower Bed.

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lotta skriver:

  Så himla bra rapporter från mässan! NÄSTAN som att få vara där själv 🙂 Tusen tack!

 • tinajo skriver:

  Himla kul att få se foton! 🙂

 • En riktigt fin monter. Roligt att få se ett urval av favoriter på detta sätt.

 • Frida skriver:

  Tack Lotta, Tinajo och Weronica! Det glädjer mig att höra. Det är trots allt lite pill med det hela bakom kulisserna (bildredigering, urval, text och faktaletande osv) så det är VÄLDIGT roligt att höra att ni uppskattar den digitala rapporteringen 🙂

 • Simon skriver:

  Skulle vara väldigt intressant om du kunde köra ett tema med inredningsdesign av kontor, annars keep up the good work!

 • Janina skriver:

  Finaste montern – nämligen gjort den ren och fin hela veckan lång! 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.