Annons

Möbelmässan del 3 av 10: Blå Station

En annan monter som bjöd på färgprakt var Blå Station. Jag tror vi kommer att få se mycket av både dem, och den nya kulörta möbelvågen (som deras monter så bra sammanfattade) framöver. Men inte alls så som trendutställningen såg ut på senaste Formex, utan mer som solitära utropstecken i en annars ganska vilsamt färgsatt inredning. Hos Blå Station fastnade jag också för stolen Hippo med benvärmare, som är ett resultat av att Blå Station tog sig an Mia Gammelgaards fiffiga projekt för Snedkernes. Det kan nog få efterföljare på bred DIY-front. Och sist men inte minst, vad säger ni om lamptaket? Blå Station måste ha ett samarbete med Zero för bättre exponering än det här kan väl knappast Camouflage ha fått?

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Absolut, så känner jag med. En orgie i färgkaskader lär inte vara aktuellt, utan mer signalfärger som enstaka objekt för maximal effekt.

 • Maria skriver:

  Hej Frida!

  Kul att du gillade vår monter!

  Blå Station har en lång historia tillsammans med Zero då företagets första produkter ritades av Börge Lindau. Idag delar vi showroom på Sibyllegatan 9 i Stockholm och vi brukar använda deras fantastiska lampor i våra montrar!

  Hippo är Mia och vårt bidrag till danska Snedkernes höstutställning "White Out" och inte ett examensarbete! Du hittar mer information om Mia här: https://www.blastation.se/web/Mia_Gammelgaard_SE.aspx

  Vår benvärmartävling (https://www.blastation.se/web/HIPPO_SE.aspx) avslutades under mässan, därav alla benvärmare i montern!

  /Maria, Blå Station

 • Frida skriver:

  Tack för infon Maria, jag har genast rättat. Min danskaöversättning var inte den bästa 🙂

 • Jeanette skriver:

  Jag gillar dom konstiga boll lamporna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.