Annons

Möbelmässan del 10 av 10: Det bästa från de nya entreprenörerna

Innan ni kroknar helt vill jag bara slänga in mina sista favoriter från möbelmässan. Också en av de sista utposterna jag besökte. En liten utställning med unga entreprenörer, inklämd intill pressrummet. Måste erkänna att mina förhoppningar var sådär, men jag kom ut därifrån med en energi som inte gick att ta miste på. Vilka människor! Anna Kjellgrens ombyggnadsbara modulsoffbord Change är ju till att börja med hur fint som helst, men hennes historia och bakgrund är än mer inspirerande. Snacka om energiknippe! Och de fina handtillverkade pallarna av Martin Björnsson är to die for. Han har också en fot i reklambranschen, så det blev två, på olika sätt väldigt givande och roliga samtal i Möbelrikets utställning där det också fanns en del andra godsaker som jag kan bjuda på senare, med andra bilder. Håll utkik. Tills dess, tack Anna och Martin för den bästa tänkbara avslutningen på årets möbelmässa!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Fina bilder från mässan! Kul att få se en del igen som man glömt bort lite. Måste dock erkänna att jag tycker det är lite skönt att det var del 10 av 10 nu, så får vi njuta av dina inspirerande inlägg igen!

 • Ingela skriver:

  Hej Frida,
  Vad roligt att du gillar de unga entreprenörernas produkter i Möbelrikets monter!

 • Anna M skriver:

  Frida, tusen tack för snygg och bra rapport! Var tvungen att tipsa om denna då min blev alldeles för ofullständig & icke endast nyhetsbaserad. Hoppas du är ok med att jag lånade bilder, hojta annars så plockar jag bort bums. Tack! Anna x

 • Åhh, Martin är en kompis till mig. Hans möbler är verkligen one piece of fine art!

 • Martin Björnson skriver:

  Tack själv Frida!

  Trevligt att prata med dig på mässan och tack för ett fint inlägg! Kul att se din övriga rapporter från mässan också – det är svårt att hinna se alla godbitar när man själv ställer ut.

  Hoppas att vi ses igen, hälsar

  Martin

 • Paula skriver:

  Tack Frida för din rapport!
  Ett enormt arbete du gjort "bara" för oss läsare,
  det ska du ha credit för 🙂
  Jag gillar verkligen dina informativa och sakkunniga inlägg (och som är sådär lagom långa!) i kombination med välvalda fotografier.

  Tack!
  Kram, Paula (som återkommer ofta men tyvärr är dålig på att kommentera…)

 • Malin Hallberg skriver:

  Gud vilka fina pallar, hade velat ha en sådan stå fint i hallen.

 • Malin skriver:

  vad söta pallar! De ser ut som non-stop godis 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.