Annons

Möbelmässan del 1 av 10: Kasthall

Ledsen att min bloggrapport från mässan dröjt något, men livet kom emellan. Man måste ju unna sig att vara ledig lite emellanåt och jag behövde lite paus efter den gångna veckan. Men, nu sitter jag på tåget, på väg hem från Stockholm och har laddat över alla bilder. Redo att redovisa mina intryck. Jag tänkte summera mässan genom att visa mina 10 favoritmontrar och först ut är Kasthall vars utställningsyta stylats av Lotta Agaton. Att visa mattor är inte världslätt, det märktes tydligt inte minst efter att ha synat de andra mattutställarnas montrar, men jag tycker Kasthall lyckades fint med konststycket att visa både mångfald och bredd liksom de viktigaste nyheterna, på samma gång. Speciellt förtjust blev jag i sortimentsträdet.
Kasthall möbelmässan
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Alltid roligt med möbelmässor! 🙂

  Ha en fortsatt fin Söndag

  / Jenny

  https://pernillawahlgren.se/bloggar/jennys-matblogg

 • Lina skriver:

  Lotta går från klarhet till klarhet. Superfin idé med trädet!

 • En fantastiskt fin monter. Kasthall har verkligen fått ett lyft sedan man började samarbeta med Lotta Agaton. Det är inte alldeles lätt att visa upp mattor, men här utvecklas konceptet hela tiden.

 • LL skriver:

  Vad snyggt! Jag har försökt få till ett snyggt träd hemma i dotterns rum utan att hitta ngt bra men den här idéen tror jag att jag stjäl rakt upp och ner!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.