Annons

Made A Mano

Jag bloggade om de franska cementgolven från Stiltje häromdagen och fick fler tips på leverantörer av mönstrat kakel till kök och badrum. Made A Mano är en av dem. Kolla in deras sajt om du är på jakt efter golv- och kakelinspiration bortom det nordiskt strama. De har en hel del fint att välja på. Och förutsatt att det hålls till en begränsad yta börjar till och med den stränge minimalisten i mig vilja ha.

Foto: bilder lånade från Made A Manos katalog 2010

Kategorier:

Kommentarer

 • Sen får vi inte glömma Marraches Designs vackra betong-klikergolv från Marocko (som jag precis bloggat om)! Ett svartvitt sådant står högt upp på önskelistan för en framtida hall,

 • InneoUte-Malin skriver:

  Det där var riktigt riktigt snyggt!

 • Coolt! Vi ska snart renovera badrummet och vill inte ha grått golv och vita väggar eller något annat "tradiontionellt". Så tack för tipset!

 • Randiga Tråden skriver:

  så vackra kranar med kaklet.

 • Luisa skriver:

  Hej alla mönstrat kakel – sökande! LA RIGGIOLA i Stockholm på Rörstrandsgatan 13 har dem snyggaste handmålade kakelplattor från Italien! Nytillverkade gamla mönster, hundratals färger och unika glasyrer! Glöm inte att titta förbi eller titta in på vår hemsida http://www.lariggiola.se! Välkomna!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.