Annons

Lampan i Melodifestivalen?

Oj, vad ni grillar mig med inredningsrelaterade frågor om saker ni sett på TV numera. Är det inte detaljer från Solsidan så är det lampan i ”förhörsrummen” som skymtade i Melodifestivalen och den bruna soffan som syns i Vinterstudion. Kul! Jag gillar att leka lite detektiv. Men nu måste jag ta er hjälp. Soffan i Vinterstudion kommer sannolikt från Mio. Jag tror bestämt att det är en Yesterday. Lampan i Mello däremot är jag mer osäker på. Kan det vara ett vintageememplar av KAISER idell från Fritz Hansen?

Foto: skärmdump från Melodifestivalen SVT

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida skriver:

  Kommentarsfältet verkar inte riktigt hänga med idag pga tekniska problem men Marie, som skrev här tidigare, och försvann. Hyllan i "Halv åtta hos mig"från avsnitt 15 heter Uten Silo och kommer från Vitra

  https://www.homecompany.se/fatolj-soffa/199-utensilo.html

 • Linda skriver:

  Själv föredrar jag Le Kids scengrejer. Tänk att ha de där godisarna i vardagsrummet. Coolt! 🙂

  Kram

 • Sofia skriver:

  När man nu är inne på tv-relaterat. Mora-klockan i tv 4:s (eller om det är svt?) nyhetsmorgon,vad är det för någon?

 • Frida skriver:

  Sofia:
  Det är Johan Forsberg som har gjort betongklockan i TV4 Nyhetsmorgon. Träffade honom på ett föredrag jag höll häromåret, himla trevlig prick. Hans hemsida hittar du här:
  https://www.forsbergform.se/

 • Alexandra skriver:

  snygg lampa 🙂

 • Sandra S. skriver:

  Visst är det en Yesterday, reagerade själv på den eftersom jag har en i skinn och älskar den. Tyvärr bor jag i möblerad andrahandslya nu och min syster får istället njuta av den. Jag saknar min Yesterday.

 • Gott & Annat skriver:

  Tack för länkarna så att jag fick upp ögonen för Kaiser Idell! Blev idag lycklig ägarinna till en svart originalkejsare från 30-talet!
  https://gottoannat.blogspot.com/2011/02/kejsare-pa-auktion.html

 • Marie Hauffman skriver:

  Intressanta inlägg, jag undrar om någon vet vart man kan köpa pläden ( den lila ) som vinterstudion 2013 har i soffan?
  Marie

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.