Annons

Lampan i Melodifestivalen?

Oj, vad ni grillar mig med inredningsrelaterade frågor om saker ni sett på TV numera. Är det inte detaljer från Solsidan så är det lampan i ”förhörsrummen” som skymtade i Melodifestivalen och den bruna soffan som syns i Vinterstudion. Kul! Jag gillar att leka lite detektiv. Men nu måste jag ta er hjälp. Soffan i Vinterstudion kommer sannolikt från Mio. Jag tror bestämt att det är en Yesterday. Lampan i Mello däremot är jag mer osäker på. Kan det vara ett vintageememplar av KAISER idell från Fritz Hansen?

Foto: skärmdump från Melodifestivalen SVT

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida skriver:

  Kommentarsfältet verkar inte riktigt hänga med idag pga tekniska problem men Marie, som skrev här tidigare, och försvann. Hyllan i "Halv åtta hos mig"från avsnitt 15 heter Uten Silo och kommer från Vitra

  http://www.homecompany.se/fatolj-soffa/199-utensilo.html

 • Linda skriver:

  Själv föredrar jag Le Kids scengrejer. Tänk att ha de där godisarna i vardagsrummet. Coolt! 🙂

  Kram

 • Sofia skriver:

  När man nu är inne på tv-relaterat. Mora-klockan i tv 4:s (eller om det är svt?) nyhetsmorgon,vad är det för någon?

 • Frida skriver:

  Sofia:
  Det är Johan Forsberg som har gjort betongklockan i TV4 Nyhetsmorgon. Träffade honom på ett föredrag jag höll häromåret, himla trevlig prick. Hans hemsida hittar du här:
  http://www.forsbergform.se/

 • Alexandra skriver:

  snygg lampa 🙂

 • Sandra S. skriver:

  Visst är det en Yesterday, reagerade själv på den eftersom jag har en i skinn och älskar den. Tyvärr bor jag i möblerad andrahandslya nu och min syster får istället njuta av den. Jag saknar min Yesterday.

 • Gott & Annat skriver:

  Tack för länkarna så att jag fick upp ögonen för Kaiser Idell! Blev idag lycklig ägarinna till en svart originalkejsare från 30-talet!
  http://gottoannat.blogspot.com/2011/02/kejsare-pa-auktion.html

 • Marie Hauffman skriver:

  Intressanta inlägg, jag undrar om någon vet vart man kan köpa pläden ( den lila ) som vinterstudion 2013 har i soffan?
  Marie

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *