Annons

H&M Home satsar på basvaror?

Har ni noterat att H&M Home, som i lanseringsfasen gjorde sig kända för sina hemaccessoarer med hög modegrad och ett vågat sortiment som byttes löpande i raskt tempo, nu verkar satsa allt mer på basvaror. Eller vad sägs om de här bäddseten i satin för 299 kr. Jag brukar annars förespråka att det är just basen, som man använder varje dag, som förtjänar mest av plånboken. Där om någonstans bör man ju satsa på kvalité, utan dåligt samvete. Men de här kanske håller måttet. Någon som har testat och vet?

Foto: H&M Home

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Hmm, vågar man veta hur de kan pressa priset…? Kanske hellre kan satsa på något dyrare med lite bättre samvete.

 • Tant Johanna skriver:

  Jag har dem i 100% linne och är väldigt nöjd! Nästa köp for nog bli dessa i satin, tycker att man ska "passa på" när kedjorna har varor med bra materiel så som skinn, siden, mocka, linne, ekologiskt och satin. Gillar även att de inte har några avsändare på lakanen 🙂
  Ha en bra dag!

 • Malin B. skriver:

  De ser väldigt fina ut! Jag har "vanliga" påslakan i bomull köpta från H&M Home, kan inte klaga på kvalitén på dem i alla fall. Kommer nog slå till på ett par påslakan i satin också. p.s kika in på mitt drömkök som jag tävlar med på livethemma.ikea.se Ha en fin måndag!

 • Angelica skriver:

  Jag har dubbelpåslakanet i vit satin och är verkligen jätte nöjd! Kvalitén är minst lika bra som andra dyrare märken. Ha en bra måndag!

 • Designbird skriver:

  Igår fick jag en liten bloggutmärkelse som jag nu passerar vidare till dig. Se min hemsida…
  Önskar dig en skön solig dag, Camilla

 • Stina skriver:

  Enkla och vackra.:-)
  Stina

 • Frida skriver:

  Har två olika bäddset från H&M Home, ett i bomull och ett i bomullssatin, och måste säga att de håller mycket bra kvalité med tanke på priset. Absolut prisvärda!

 • Martina skriver:

  Har bäddset i bomull från H&M och de har alldeles utmärkt kvalitet! De ska ju dessutom öppna en homebutik här i Norrköping, kulkul!

 • tinajo skriver:

  Har ej testat än men blir ju nyfiken. 🙂

 • Har precis för ett par veckor sedan inhandlat dem i den beige färgen. De känns underbara!
  Heja HM!

 • Ida skriver:

  Hej. Jag bor i en tvåa, köket är nyrustat och lägenheten är fin över lag. men vardagsrummet.. SUCK!
  En datornhörna. gulvita målade väggar. Och en alldeles för stor soffa. Det skriker Ungkarl om det. Jag Undrar om min ide: En liten soffa. föra in ett matsalbord med 4 stolar en mysig ryamatta, måla allt VITT utom en vägg som får en lila mönstrad tapet och lastpallar som soffbord med rostad kätting i taket för ljuslyktor är att ta i för mycket inför försäljning? Vad får en "home-styling" kosta jämfört med priset på lägenheten? Kan jag göra bort mig och få mindre om jag ändrar på det som är?

 • Ida skriver:

  Har påslakan från H&M och de påslakanen har faktiskt blivi min och sambos favorit. Sömmarna vrider sig inte och kvalité är riktigt bra stor skillnad från Ikea.=) Jag tycker absolut du ska ge dem en chans!

 • amanda skriver:

  Älskar H&M Home

 • Simplicity skriver:

  Gud hör bön!! Har länge eftersökt lite bas sortiment från HM Home 🙂

  Angående kvalitetn är jag nyfiken. Har dock inte testat.

  Önskar dig en fin kväll.
  Jannice

 • Johanna skriver:

  Jag har dessa i dubbelbädds-varienten som HM Home sålde tidigare. De med en svart rand i. Jag har även de med vit rand i. Jag älskar dem! Dessutom tycker jag om att förnya mitt sovrum då jag inte har överkast utan synliga sängkläder. Därför tycker jag att HM har bra kvalité till ett bra pris!

 • Maya skriver:

  Hur sköna som helst. Och pressade priser? Massproduktion kallas det.

 • studio karin skriver:

  Jag håller med, basvaror ska unnas i kvalitet 🙂 Har idag själv haft ett inlägg om svenska lakan i lyxkvalitet av ett annat märke som jag trånar efter! Men vem vet, kanske har dessa från HM topp kvalitet? Har inte haft nöjet att klämma på dem….

 • Hej hej!

  Jag har lagt upp en (två) musik videos där jag och två klasskompisar sjunger en av våra låtar vi nydligen har skrivit. Vore kul om du tog dig en titt!

 • bra blogg
  allt bra?
  vore gulligt om du kunde rösta på min son i denna tävling här kram
  https://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=41529

 • Silje skriver:

  Jeg har dobbel-laken i 100% lin fra H&M Home og er kjempefornøyd. Hatt det i snart 1 år nå og vasket det uttallige ganger, holder fortsatt høy kvalitet. Anbefales absolutt!

 • Ia skriver:

  Säkert samma hyfsade kvalitet som t.ex Hemtex har. De har nog bara olika prispåslag. Av naturliga själ.

  Sen en liten uppmaning till alla er som försöker göra gratisreklam för era bloggar och era små söta barn som tävlar i olika tidningar etc. bespara oss detta.
  Jo jag vet, man kan hoppa över den raden men tycker ni inte att det är lite fult att göra så? Jag har ett företag som säkert skulle må over the hills bra av att få lite reklam här. Men det känns inte rätt.

  Frida, säg till på skarpen vetja! (så slipper hobbypolisen göra det 🙂 )

 • Ia skriver:

  blev så exhalterad av gratisreklamarna att jag glömde skriva det viktiga. Eftersom satin är en bindning och inte ett material kan ibland en sämre kvalitet uppfattas lyxigare beroende på slutfinisheringen.

 • Amanda skriver:

  TACK! Jag beställde dem direkt 😀

 • Kenneth skriver:

  Låter intressant!! Ska klicka hem ett par och testa!

  Jag behöver också köpa bra täcken att stoppa i då jag nyligen blivit med frusen flickvän! Finns det några rekommendationer på det området? Ni tjejer som är frusna borde ju ha koll!! Jag har bara koll på IKEA… 😉 Vore intressant med ett blogginlägg om detta!

 • Heléne skriver:

  De är superbra, har både dubbelpåslakan för dubbelsäng, vit satin med svart kant samt enkelpåslakan, vitt med vit kant. Mina favoriter faktiskt, krispigt vita och mjuka.

  Mvh

  Heléne

 • Jennie skriver:

  Jag har just det vita satinsetet för dubbeltäcke och det är superskönt! Jag har hunnit tvätta det två gånger än så länge och ser ingen tendens till att det skulle vara dålig kvalitet!

  Härlig blogg du har!

 • Madicken skriver:

  Vilken härlig bloggsida 😉

 • Carro skriver:

  Den bästa satinen om vill satsa på en riktigt bra bas är Mille Notti.
  Otroligt prisvärda och en himmelsk kvalité.

 • Alexa skriver:

  När kommer H & M Home till göteborg ??

 • Sara skriver:

  Med tanke på hur mycket tyg H&M kan köpa in och därmed få bra kvalitet till bra pris tror jag man får betydligt mer för pengarna hos H&M än tex Lexington o HIMLA (som jag personligen inte tycker är prisvärda alls). Heja H&M!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.