Annons

Heja helgen!

Lördag morgon och 48 timmar oskrivet blad ligger framför oss. Några av dem måste visserligen användas för att planera upp min packning inför nästa vecka, då jag ska spela in mitt första av tre kommande TV-avsnitt, något som jag kan berätta mer om när det närmar sig. Men, den största delen av tiden ska bara ägnas åt hederligt helgmys. Här kommer den numera obligatoriska helgfrukostbilden, som bland annat visar en av mina skålar från Höganäs serie av Front. Idag laddadde jag med blått som i blåbär!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hanna Skattberg skriver:

  Tjenare, anmäl dig gärna till dagens blogg. Kram:D

 • Ida skriver:

  Åh va gott! Lyxigt med blåbär på vinter =)

 • Anonym skriver:

  Fräscht! Vad är det för TV?

 • Tusan också, jag hann äta upp min helgfrukost innan jag kom på att jag skulle ta fram kameran…

  /Ebba von Sydow

 • …Men idag kom jag ihåg det! 😉

 • Tess skriver:

  Kan bara tänka SOMMAR när jag tittar på bilden 🙂 Är det en duk eller ett underlägg under? Så himla sött..

  Ha det bäst!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.