Annons

Färgkarameller

Det är flera som har undrat om de färgstarka möblerna jag visade i rutan i lördags, vem har gjort dem och var kan man få tag på dem? Det var en rad svenska nyheter som jag hämtade från möbelmässan. Bland annat A2’s nya pallar och skåpen Collect liksom Zweeds fiffiga byggbara byråer. På deras hemsidor hittar du närmaste återförsäljare. Vad tror du om den kulörta trenden, något du vågar dig på?

Foto: A2 och Zweed

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Jag älskar Zweeds byggbara byråer!

  Och du var super i tv. Som alltid

 • Jag älskar Zweed's Citti! Det är en kul idé att man som kund kan påverka både form och färg. Jag är så sugen på ett av skåpen i flera olika gråa toner jag såg på Check In-utställningen.

 • smäm skriver:

  Skitsnygga!

 • Lotta skriver:

  Helt underbara! Är faktiskt glad att det kommer mer färg nu efter allt det vita. Men vill inte ha för mycket, men nått av skåpen hade ju suttit som en smäck!
  Frida vad duktig du är i tv! Kanonbra!

 • Vanligtvis älskar jag allt från A2, men de här skåpen är inte riktigt lika fina som de tidigare, kanske är det färgerna som jag stör mig på, de är lite för knalliga. Skåpen från Zweeds har jag däremot helt kärat ned mig i, vill ha, vill ha!

 • Jag hajade till när jag såg det orange skåpet, framförallt så gillade jag formspråket. Färgen kan vara rolig ett tag men…jag är nog lite feg om jag skulle invesera i ett så pass dyrt skåp…trist att vara en sån fegis 🙁 Fast jag tycker ju att det kan vara coolt med något som sticker ut. Vi får se vad våren har med sig i inredningsprojekten hos mig =)

  KRaM Tina

  ps. vill ju inte vara tjatig…men även jag tycker att du var jättebra i tv häromdagen =)

 • Isa skriver:

  Hallåj Frida!

  Vore kul och se dig i liiiiiite färg iaf i rutan. Är stort fan på alla sätt, älskar din goda smak, bästa bloggen och du själv är så charmig och genuin. Min gaderob består mest av svart och granit, så visst förstår jag din stil, men svart är inte alltid rätt. Men det blir inte trovärdigt med en trendguru som är kontorsklädd en lördagkväll och vill tipsa om färgglad dukning!! Det blir inte trovärdigt, och du ser inte ut som om du själv skulle
  duka i kulörer. Att alltid välja svart (även i inredning) känns fegt! Att jobba med färger kräver mycket mer estetik och känsla. Nu låter det så hårt, men det är inte min avsikt att kritisera, utan ge råd till en som redan är en slipad diamant 😉 Kram /Isa

 • Isa skriver:

  Nu blev det konstig följd texten och vissa meningar försvann, och det som skulle bort blev ist upprepning (iPhone), sorry!

 • Pella skriver:

  Glatt! Härliga färger!
  Är inte heller någon färgglad prick på något sett, älskar VITT och grått, men då behöver man kickar som dessa! Glad dag!

 • tina skriver:

  Härliga färger! Jag är ju väldigt försiktig med för mycket färg….ser gärna hellre färg på kuddar mm. Däremot är det hur häftigt som helst hos andra, och det orange skåpet i en annars vit miljö…superfint!

  Tack för din hälsning hos mej…ingen diskmaskin är inhandlad än så handdisk får pågå ett tag till. Dock är vi fem i familjen så jag tänker försöka skynda på ett inköp så snabbt jag bara kan =)=)
  kram!
  tina

 • Miriam skriver:

  Vilken härlig färgexplosion!
  Dom spär liksom på vårkänslorna ännu mer 🙂

 • Tycker det är super snyggt … kul med lite mer färg!

 • Designbird skriver:

  Jag skulle absolut kunna tänka mig en skänk, Citti från Zweed i ljusblått. Däremot lämnar jag orange, cerise eller kornblå möbler till någon annan att köpa…

 • Så livgivande!!! Med en vit o svart grund kan man spraka på med rejäla färgkaskader. Så har jag levt i hela mitt 60-åriga liv. Då o då är jag riktigt modern 🙂

 • Pony the Trap skriver:

  The beauty of Zweed is the fact that these are simply an example of the colourways you can have. Håkan is more than happy to work through the entire design process with each client so you get a colourway that suits you. If you spend a little time with the colouring and indeed design itself then it's going to create a piece that you will love not just for a season but beyond. Client/designer collaboration leading to a potenatially never ending product cycle – very intelligent design.

 • Malin skriver:

  Risken finns ju att man blir fruktansvärt less på skåpen i sådana skrikiga färger.

  Isa: Nu är ju inte Frida i rutan för att vara modetrend-guru, utan inredningsexpert. Jag tycker därför det är BRA att hon har en nedtonad stil så inte outfiten skäl uppmärksamheten från inredningen och dukningen.

 • Anna skriver:

  Hej Frida och tack för din fina kommentar om våra bilder! Vår blogg fyller ett år i dagarna så just nu har vi en tävling i samarbete med Svenssons i Lammhult. Såg att du också har en tävling, det ska jag kika närmare på 🙂

 • vita_margarita skriver:

  Som en färgklick? Absolut. Collect var ursnygga.

  …det går alltid att måla om när man tröttnar.

 • Josefine skriver:

  Å jag älskar det rosa skåpet!! Mitt hem är fullt av färg rosa, gult orange och turkost. Jag är trött på all pastell och tar emot den färgstarka trenden varmt!! Folk borde våga mer färg, man blir så glad!
  Men jag går oftast klädd i svart och ser inget fel i det.

  Tack för en mycket inspirerande blogg.

 • Nike skriver:

  vad snygga de överst var!

 • Barfotsgatan skriver:

  Hej Frida!
  Sedan några veckor tronar mitt fina A2-skåp som jag vann i din julkalender i mitt vardagsrum. Har verkligen tillfört något till rummet och möbleringen där. Tycker skåpet är superfint i vitt men skulle inte tveka kring någon av färgerna ovan. Wow liksom! Ha det gott!
  //Anna

 • david skriver:

  i love the zweed furniture, the colors pop so beautifully in a white room. their website isn't coming up for me at the moment, but I'm so curious if it's available in New York. I'll keep checking, thank you for sharing!
  tack!

 • anna-maja skriver:

  åh, den ljusblå byrån är värd alla riksdaler i världen!

 • moder decor skriver:

  stylish design… i like it

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.