Annons

Snyggaste kalendern 2011?

Säg mig varför, varför, är detta en diskhandduk i bomull och inte en poster att hänga på väggen? Jag hade beställt den på studs om den vore gjord i papper och möjlig att rama in istället. Motivet hade suttit som en smäck på min vägg. Jag måste kolla om den kan beställas printad. Tipstack till Anna!

Foto: Avril Loreti, Etsy

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  WOW:) Jag vill med ha:):)

 • Mrs. b skriver:

  Mycket snygg!

 • Love right back! Och jag bestämde mig för att celebrera dagen genom att klicka hem en kalender. Den kommer att bli grymt snygg och passar som mjuk på min inspirationstavla. Hoppas att morgondagen blir bättre!

 • Anna skriver:
 • Sofia skriver:

  Eller så får du plocka fram den svarta penseln igen =).

 • Sofia skriver:

  Eller så får du plocka fram den svarta penseln igen =).

 • smäm skriver:

  Haha, ja? En diskhandduk kändes lite fel. Hade gjort sig perfekt som en väggposter.

 • Linda skriver:

  Den var ritkitgt snygg! Men varför inte rama in handduken? Det har jag gjort vid flera tillfällen och det blir riktigt bra. Stryk den ordentligt, sätt in den i ramen (ibland kan det behövas dubbelhäftande tejp) och voila – en snygg tavla! Oftast billigare än en poster också…

 • Linda skriver:

  Jättefin handduk! Men varför inte rama in den som den är? Jag har gjort det med några handdukar och det går väldigt bra. Stryk den ordentligt, kläm dit den i ramen (ibland behövs dubbelhäftande tejp) och voila – en tavla! Billigare än posters för det mesta också…

 • Martina skriver:

  Ett tips på en annan kalender man kan rama in och hänga upp på väggen.

  https://www.signerat.nu/butik/grafik-illustrationer/arskalender-2011-40×50/index.php

 • Linda på Åland skriver:

  Rama in den vettja! Det har jag gjort vid ett flertal tillfällen. Lite pilligt men det funkar himla bra. Supersnygg är den iaf!!

 • Anonym skriver:

  Ännu enklare – spänn upp handduken på en kilram!

 • Maria skriver:

  Precis som flera har sagt redan kan det ju inte finnas några hinder för att få till en schysst inramning av handduken som säkert tillför ytterligare en dimension istället för vad en vanlig print skulle göra.

 • Xam Z. skriver:

  Wow!!!

  Want it!!! Hahaha… nice pic!

  https://megiraffe.blogspot.com/

 • Elin skriver:

  tipsa gärna hur du gjorde sen ! Behöver nämligen något liknande 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.