Annons

På önskelistan: pläd till sovrummet

Trots risk för att framstå som Gollum själv måste jag lägga till ännu en precious sak på önskelistan. Jag har ju sneglat på Ferm Livings Square Blanket ett bra tag nu och ikväll när jag tänkte klippa till insåg jag att den var slut i lager. Attans. Den skulle vara perfekt som ”överkast” på fotänden av vår säng. Nåväl, då återstår bara att jaga rätt på en svensk återförsäljare som har ett ex kvar i butikshyllan. Tips, någon?

Foto: pressbild Ferm Living

Kategorier:

Kommentarer

 • L skriver:

  Jag såg också att man kunde få den med prenumerationen av Bolig Magasinet men var den finns att köpa separat hittar jag inte heller. Skriv gärna om ni hittar något!

 • Camilla skriver:

  Jag har haft svåra cravings efter den där filten sedan du tipsade om den i din blogg. Jag har väntat och väntat på att Ferm Living skulle få in den i webbshopen igen. Men det har tagit sådan tid och jag blev överlycklig när jag istället hittade den här: https://www.kaiku.dk/vare/3262-ferm-living-squares-plaid-fra-ferm-living
  Tre dagar tog det från beställning till leverans och pryder den min säng så fint så!

 • Camilla skriver:

  Har haft svåra cravings efter denna filt sedan du visade den i din blogg. Eftersom Ferm Living aldrig fick in den i lager igen har jag sökt som en tok efter en annan webbshop. Hittade den här och nu ligger filten äntligen så fint, så fint på min säng!
  https://www.kaiku.dk/vare/3262-ferm-living-squares-plaid-fra-ferm-living

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.