Annons

På min önskelista: Zweed Citti

Jag har följt Håkan sedan han startade Zweed och jag har gillat hans möbler från första stund. I år känns det dock som han har fått sitt stora genombrott. Inredningstidningarna har med hans nya Citti i vart och vartannat nummer i vår. Och jag vill inte vara sämre. För det här är verkligen en drömmöbel som man kan äga och förvalta i generationer. Modernt kaxig, men ändå tidlöst elegant. Den skulle passa perfekt i till våra möbler i vardagsrummet, men tyvärr inte till vår lägenhet. Jag behöver fler kvadrat! Men någon gång så… Nåväl. Jag kan ju passa på att mata spargrisen så länge. Priset på den här modellen är 11 900 kr.
zweed snyggt designat svenskt sideboard
Foto: pressbild från Zweed

Kategorier:

Kommentarer

 • A skriver:

  Är det ett svenskt företag?

 • Malin Björling skriver:

  Önskar att jag hade en snickarverkstad … OCH kunde snickra ! Då skulle jag vilja göra en sån här bänk eller kanske ett A2 skåp.
  Men det blir nog till att spara pengar istället för jag hade en 2:a i träslöjd … attans!

 • [room] by sofie skriver:

  Ursnyggt från zweed!
  Just detta har en lagom mix av det svarta och träbenen. Med stort intresse för inredning gäller det att ha några kvadratmeter extra, hihi!!!

  Ha det fint!

 • Linda skriver:

  Åh jäklar vad häftigt!! Varför är man inte snuskigt rik för och bor på typ 250 kvadrat? Ha ha! 🙂 En sån hade jag velat ha…..

 • isa skriver:

  Ja verkligen man ser ju denna över allt nu , inte mig emot!!! vackert designad och jag hade gärna varit den första i våran släkt som vart ägare till en sådan skänk. Snygg och passar in hos dem flesta. Känns nästan som ett konstverk i sig. mvh isabella

 • Åhh den är verkligen fin. Som vanligt är det synd man inte bor i hus (och vunnit på lotto såklart). Tänk vilka möjligheter man skulle haft då.

 • Så snygg så snygg – hoppas att du kan få fler kvadratmeter snart så att du får plats med denna skönhet!

 • Ursnygg, verkligen! Skulle passa perfekt i en liten hall vi har hemma. Jagar något sådant här. Och det är ju, om man vill trösta sig något, ett fynd jämfört med wellpappskåpet från Svenskt Tenn – som jag drömt om på tok för länge nu… ;-( Best/Ebba

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.