Annons

Nyheter från HAY + Scholten & Baijings

Danska företaget Hay har precis släppt pressbilder på nya samarbetet med holländska duon Scholten & Baijings. En gemensam kollektion inredningsprodukter som lanseras under Hays flagg. Bland nyheterna finns bland annat lakan, kökshanddukar och mattor i pastelliga kulörer och vågade neonfärger. Aprikost verkar komma stort. Och av stylingen av döma gör 80-tals looken comeback. Vad tror ni om det?

Foto: pressbilder från Hay

Kategorier:

Kommentarer

 • Det har ju svept fram en åttiotalsvåg inom modet och med tanke på viss eftersläpning i inredningsvärlden så känns det väl logiskt att det kommer nu. Man skall aldrig säga aldrig, men aprikos och jag går inte ihop. Jag hade kläderna på åttiotalet trots att jag aldrig passade i det. Inredningsdetaljer en lite annan femma om det är i helt rätt sammanhang. Jag tänker på en vas som jag köpte på Mique då som fylldes med torkade rosor. Ett helt annat sammanhang än det får det lov att bli när jag tänker aprikost nästa gång 🙂

 • elsa skriver:

  hej, fin blogg 🙂

 • Malin Björling skriver:

  Håller med ovanstående att aprikos och blekrosa vaser/muggar/smyckeshänder/porslinsmasker-att-hänga-som-prydnad-på-väggen i 80-talsstyling och miljö måste vara bland det fulaste som har åstadkommits och jag har svårt att tro att jag kommer att köpa ngt hem till mig.
  Däremot var jag löjligt förtjust i hela neon-eran somkom efteråt med neongröna torghandskar, rosa, brett midjebälte och neongult nagellack och hårgelé. Det var snyggt mohahahaha !!!!

 • Johanna skriver:

  Jag tycker det är svalt och snyggt, i andras hem. Ungefär som vitt cerat, snyggt på andras läppar under the 80's men INTE på mig :-))

 • Johanna skriver:

  Jag är såld efter att ha tittat på pressbilderna, kommer shoppa loss så fort det blir dags helt klart! Skitsnyggt!

 • anna k. skriver:

  Medan min tröga dator sakta rullade upp ditt inlägg läste jag aprikos och tänkte "nä fy för aprikost" och tänkte på mina hemska tapeter som jag satte upp i första lägenheten på 80-talet. Blev full i skratt när jag insåg att du gjort just denna koppling!

  Nä fy för den lede, låt inte 80-talet komma tillbaka!!! F-U-L-T!

 • Stina skriver:

  När jag var tonåring så älskade jag aprikost, men idag känner jag inte lika.;-) Kram Stina

 • Anna skriver:

  Aprikost är en färg som inte kommer att få flytta in hemma hos mig, den känns så urtvättad på ngt sätt. Trevlig kväll!

 • Maria L skriver:

  Njaaa… tveksam till det pastelliga och aprikosa. Hay för mig känns mer stilrent. Om jag minns rätt så fick du väl galgar från Hay i julklapp, hur blev de i verkligheten hemma hos dig?

 • Neeej, inte för mig. Jag var tonåring på 80-talet och är inte redo för en ny omgång med aprikost. Nej.

 • Emma G skriver:

  Jag ger tummen upp! Några grejer skulle gärna få flytta in hos oss! Fick dock gå igenom bilderna några gånger innan jag var hundra. Tycker dock om det lite mer modiga, ibland är det ju kul med ahaaaaa, det piggar upp vardagen. Tror HAY + Scholten & Baijings är super men produkterna måste balanseras rätt.

 • Anna skriver:

  Haha, så kul att läsa folks reaktioner! Jag stämmer spontant in i kören, minns min systers tapeter med aprikosinslag. Men som vanligt kommer man kanske vänja sig lite vid tanken. Kanske får man börja provjobba med aprikos som färg så man inte får en chock och står handfallen när trenden slår!

 • Anne skriver:

  Hej är det klart vem som vann den fina väskan från Decadent.
  Anne

 • Hej Anne
  Här hittar du alla vinnarna i julkalendern. Det enda som återstår är lucka 24 som kommer att annonseras inom kort!

  https://trendenser.se/category/adventskalender.html

 • maria skriver:

  Kolla in min blogg och svara gärna på frågan om matlagningsprogram

  Kram Maria

  http://www.iahoglund.blogg.se

 • Johanna skriver:

  HAY är ju storfavoriten. Ser fram emot att se deras nyheter i butik och mer inspiration från Fornmex mässan här 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.